Pretraga

GP Napred a.d.

GP Napred a.d.

GP Napred a.d. je jedna od kompanija sa najbogatijom tradicijom u građevinarstvu Srbije i širem okruženju i jedna od malobrojnih koja je iz tranzicije izašla jača i stabilnija. Poslovna aktivnost GP Napred-a zasnovana je na sedam decenija dugom iskustvu na gradnjama lociranim na tri kontinenta, u deset zemalja i više desetina različito urbanizovanih sredina. Mnogobrojna značajna priznanja investitora za kvalitet, visok standard gradnje i sačuvano arhitektonsko nasleđe, pratila su izgrađene objekte u Etopiji, Libanu, Iraku, Libiji, Češkoj, Slovačkoj, Ruskoj federaciji i bivšim jugoslovenskim republikama.

Olimpijsko naselje i niz stambenih objekata na obodu i u centru Minhena, Memorijal Vojvode od Hararea u Adis Abebi, Petrohemijski kombinat, Zaluži Most, Rafinerija Salahudin u Iraku, fabrike, banke, poslovne zgrade, niz rekonstrukcija zaštićenih zdanja i kremaljskog dvorca čine samo deo GP Napred-ovog uspešnog graditeljskog poduhvata na inostranom tržištu.

Stojimo iza gradnje fabričkih hala i drugih privrednih objekata, poslovnih zgrada, bolnica, škola i preko 15.000 stanova u novobeogradskim blokovima. Naselje Cerak, kao najveći GP Napred-ov i beogradski poduhvat u stanogradnji, uzor je urbanog stanovanja.

​​

Bogato nasleđe dopunjeno je novim graditeljskim poduhvatima: Beogradska arena, Poslovni centar Napred od 48.000 m2 i Poslovni centar N House u Bulevaru Mihajla Pupina – elitni poslovni prostori započeti kao sopstvena investicija i izgrađeni po najvišim standardima građenja, hipermarket IDEA, distributivni centar Kron, podno skladište suncokreta u Zrenjaninu i drugi.

​Uspešna svojinska transformacija donela je novu organizaciju i novi koncept poslovanja. Dobroslav Bojović, diplomirani ekonomista, većinski vlasnik akcija i generalni direktor, novom organizacijom i poslovnim konceptom trasira put GP Napred-a ka moderno organizovanom, tržišno orijentisanom poslovnom sistemu koji posluje po najvišim standardima savremenog građevinarstva, sposoban da uz efikasnu gradnju investira i vodi sopstvene projekte na tržištu nekretnina.​

2
Broj sagrađenih objekata
1948
Godina osnivanja
2
Broj slobodnih objekata
Projekat na mapi

Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Najbolje lično iskustvo
Srednje korisničko iskustvo
Loše korisničko iskustvo