Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

GP Napred a.d.

GP Napred a.d.

GP Napred a.d. je jedna od kompanija sa najbogatijom tradicijom u građevinarstvu Srbije i širem okruženju i jedna od malobrojnih koja je iz tranzicije izašla jača i stabilnija. Poslovna aktivnost GP Napred-a zasnovana je na sedam decenija dugom iskustvu na gradnjama lociranim na tri kontinenta, u deset zemalja i više desetina različito urbanizovanih sredina. Mnogobrojna značajna priznanja investitora za kvalitet, visok standard gradnje i sačuvano arhitektonsko nasleđe, pratila su izgrađene objekte u Etopiji, Libanu, Iraku, Libiji, Češkoj, Slovačkoj, Ruskoj federaciji i bivšim jugoslovenskim republikama.

Olimpijsko naselje i niz stambenih objekata na obodu i u centru Minhena, Memorijal Vojvode od Hararea u Adis Abebi, Petrohemijski kombinat, Zaluži Most, Rafinerija Salahudin u Iraku, fabrike, banke, poslovne zgrade, niz rekonstrukcija zaštićenih zdanja i kremaljskog dvorca čine samo deo GP Napred-ovog uspešnog graditeljskog poduhvata na inostranom tržištu.

Stojimo iza gradnje fabričkih hala i drugih privrednih objekata, poslovnih zgrada, bolnica, škola i preko 15.000 stanova u novobeogradskim blokovima. Naselje Cerak, kao najveći GP Napred-ov i beogradski poduhvat u stanogradnji, uzor je urbanog stanovanja.

​​

Bogato nasleđe dopunjeno je novim graditeljskim poduhvatima: Beogradska arena, Poslovni centar Napred od 48.000 m2 i Poslovni centar N House u Bulevaru Mihajla Pupina – elitni poslovni prostori započeti kao sopstvena investicija i izgrađeni po najvišim standardima građenja, hipermarket IDEA, distributivni centar Kron, podno skladište suncokreta u Zrenjaninu i drugi.

​Uspešna svojinska transformacija donela je novu organizaciju i novi koncept poslovanja. Dobroslav Bojović, diplomirani ekonomista, većinski vlasnik akcija i generalni direktor, novom organizacijom i poslovnim konceptom trasira put GP Napred-a ka moderno organizovanom, tržišno orijentisanom poslovnom sistemu koji posluje po najvišim standardima savremenog građevinarstva, sposoban da uz efikasnu gradnju investira i vodi sopstvene projekte na tržištu nekretnina.​

1
Broj sagrađenih zgrada
1948
Godina osnivanja
2
Broj zgrada i dalje u prodaji