Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 98 projekata za Beograd. Pretraži ih

Sakura Park

Jurija Gagarina, Beograd, Srbija

Informacije o zgradi - Sakura Park

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
228 Broj stanova
Podno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 9
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2021
Energetski pasoš Ima

Lokacija projekta Sakura Park

Jurija Gagarina, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Sakura Park

Novogradnja Beograd

Stambeno-poslovni kompleks sa 228 stanova, 12 poslovnih apartmana, 4 lobija površine 50 m2 i 4830m2 lokala i poslovnog prostora. Idealna lokacija u Novom Beogradu u bloku 58, u blizini svih važnih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim delovima grada. Za mirnu šetnju pored reke tu je Savski kej, a za dinamičan šoping – tržni centar Delta City je na korak od vas. 

Sakura, cvetanje trešnje, simbolizuje buđenje prirode i bezvremenu lepotu, koje ispunjavaju Sakura park, te čine život mirnijim i bezbrižnijim. Park se prostire na površini od 1,4 hektara, i između ostalog parkovskog sadržaja, poseduje i fontane okružene zelenilom, igralište za decu, mostić i staze od rizle, osvetljene najkvalitetnijom LED rasvetom raznih boja koje doprinose estetici parka. Lokacija pored biciklističke staze još jedna je od bitnijih pogodnosti zašto izabrati baš Sakura park kompleks. Želimo da vam pružimo mogućnost da vaša deca odrastaju u zdravoj i mirnoj okolini, gde ćete se neometano posvetiti porodici i zaboraviti da se nalazite u veoma užurbanom delu grada.

Sve što vam je potrebno za relaksaciju i odmor nalazi se u FITNESS & SPA centru Sakura Parka, koji se prostire na površini od 900m². Uz bazen površine 60m² smešteni su bar i jacuzzi, uz tuševe doživljaja i Kneipp staze. Gosti mogu naizmenično uživati u finskoj, parnoj i herbal sauni, kao i u masažama za jednu osobu ili za dvoje. Maksimalnu relaksaciju omogućavaju tople klupe i terasa, a osim aktivnih sadržaja, SPA centar poseduje i druge pogodnosti potrebne za udoban boravak. Tu je i teretana sa prvoklasnim sadržajima, više svlačionica, tuševi, ormarići, recepcija, lounge zona i još mnogo toga. Sve je dostupno na jednom mestu, unutar kompleksa.

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa funkcioniše putem najviše klase. Toplotna pumpa obezbeđuje sigurno grejanje i hlađenje, čak i na ekstremnim temperaturama (zimi do -20°C, leti do +45°C).

Tehničko rešenje unutrašnjeg grejanja sastoji se od podnog grejanja dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, mokrih čvorova i hodnika. Sistem hlađenja odvija se putem mreže Fancoil uređaja, ugrađenih u plafon. Ovakvo rešenje, uz elektronsku regulaciju temperature, omogućava vrhunsku klimatizaciju i prirodno strujanje vazduha, bez buke i prašine, pri čemu grejna i rashladna tela ne opterećuju vidno površinu stanova radijatorima i zidnim konvektorima.

Upravljanje sistemom grejanja i hlađenja je automatsko, sa Wi-Fi konekcijom koja omogućava daljinsku upravljanje sistemom. Za grejanje i hlađenje poslovnog prostora takođe su predviđene toplotne pumpe, a sistem je prilagođen poslovnoj nameni svakog lokala ponaosob. Niski finansijski troškovi u eksploataciji, uz veliku efikasnost i udobnost, čine ovaj sistem najpovoljnijim za poslovnu i stambenu namenu.

Pored niza tehničkih i konstruktivnih prednosti primena, naknadno prednapregnute međuspratne konstrukcije omogućavaju veću slobodu u arhitektonskom oblikovanju i organizaciji prostora. Vitkije međuspratne konstrukcije, najčešće bez greda i kapitela, pružaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji.

Najveća prednost ovakve konstrukcije vidljiva je kod garažnih prostora, u kojima je omogućen znatno lakši garažni saobraćaj, bez greda i instalacija sa plafona. Veći rasponi u poslovnim prostorima omogućavaju znatno bolju organizaciju poslovanja. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje i razdvajanje više prostora, kao i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

30 godina garancije

Parket od najkvalitetnijeg hrasta, vrhunske završne obrade koja zadržava prirodni kvalitet drveta, predstavlja siguran i kvalitetan proizvod. U potpunosti ispunjava sve evropske standarde za ugradnju u prostore sa podnim grejanjem, što garantuje dugu i bezbednu eksploataciju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da odabran i instaliran parket u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Neosporna je njegova estetska vrednost, funkcionalnost i izdržljivost. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

Da li imaš pitanje?
Sakura Park
Odeljenje za klijente
Zgrade koje će ti se možda svideti
Zgrade sa dodatnom ponudom
Sledeća zgrada