Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Godex gradnja d.o.o.

Godex gradnja d.o.o.

Godex gradnja d.o.o.
Preduzeće za izgradnju, trgovinu i usluge „GODEX gradnja“ d.o.o. Beograd, nastalo je kao plod dugogodišnjeg iskustva u radu na beogrdskom tržištu nekretnina, u početku kroz aktivnosti i poslove posredovanja u kupoprodaji, preko adaptacija stambenog prostora, do gradnje savremeno projektovanih i opremljenih stambenih i stambeno-poslovnih objekata. Preduzeće GODEX gradnja specij...
Preduzeće za izgradnju, trgovinu i usluge „GODEX gradnja“ d.o.o. Beograd, nastalo je kao plod dugogodišnjeg iskustva u radu na beogrdskom tržištu nekretnina, u početku kroz aktivnosti i poslove posredovanja u kupoprodaji, preko adaptacija stambenog prostora, do gradnje savremeno projektovanih i opremljenih stambenih i stambeno-poslovnih objekata. Preduzeće GODEX gradnja specijalizovano je za pružanje usluga iz oblasti investiranja, izgradnje i prodaje stambenog i poslovnog prostora, na teritoriji celog Beograda, a prvenstveno na teritoriji opštine Čukarica. Uz kvalitetnu saradnju i odgovoran odnos, svojim kupcima garantujemo visok nivo tehničkih usluga, vrhunski kvalitet gradnje i uknjiženu nepokretnost, po sistemu „ključ u ruke“, kao gotov proizvod. Kupcima prvog stana pružamo pomoć prilikom obezbeđivanja potrebne dokumentacije u postupku povraćaja PDV-a. Svojim kupcima, koji žele da kupe stan putem kredita kod poslovne banke, obezbeđujemo kompletnu dokumentaciju objekta i stana. Referentna lista realizovanih i uknjiženih stambenih objekata ukazuje na odgovoran, kvalitetan i savestan pristup svakom projektu.
2009
Godina osnivanja

Sve zgrade Godex gradnja d.o.o. : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih