Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 80 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

Kej Garden Residence

Filipa Višnjića 5, Novi Sad, Srbija

Informacije o zgradi - Kej Garden Residence

Završeno Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 0
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje Nije naznačeno
Energetski pasoš Ima
Mogućnost povrata PDV-a
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija projekta Kej Garden Residence

Filipa Višnjića 5, Novi Sad, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Kej Garden Residence

Nekadašnji Almaški kraj 

U nekim prošlim vremenima, ovaj deo grada čuven je po svojim prvim naseljenicima. Naime, u 18. veku, iz sela Almaš, u severozapadnoj Bačkoj, Turci su proterali sve stanovnike. Razbeglo stanovništvo je naselilo deo kraj Dunava. Na, tada još močvarnom tlu, nikle su prve kuće. Kako su decenije prolazile, nekada mokro tle je postalo jedno od razvijenijih delova grada.

Današnja Podbara je od zaborava sačuvala duh starog vremena u Almaškoj ulici i velelepnoj Almaškoj crkvi.

Izgradnjom modernog stambeno -poslovnog objekta, ovaj kraj grada će zasijati posebnim sjajem! Kej Garden Residence koncept gradnje je osmišljen sa ciljem da budućim stanarima pruži iskustvo kvalitetnog života. Ceo projekat je vođen idejom da jednog dana Kej Graden Residence postane sinonim udobog, sigurnog i komfornog načina života.

„Ako prostori nisu dizajnirani tako da poštuju genius loci (duh prostora), oni će izgubiti svoj identitet. Poštovati genius loci, znači prepoznati identitet mesta koji mora biti predstavljen kroz nove interpretacije, a ne kroz kopije starih modela...“

Da bi bila prihvaćena, svaka promena u urbanoj sredini ne sme predstavljati jednobrazan odraz individalnih potreba, već potreba društva u celini. 

Samo tako, ona postaje integralni deo gradskog lica, unapređujući njegovu ukupnu sliku. Ovo se postiže samo kroz istinsko razumevanje i poštovanje ukupnog društvenog nasleđa sredine u kojoj se promene.

Zahvaljujući poštovanju navedenih principa, projekti kompanije Galens invest predstavljaju odraz jedinstvenih karakteristika okruženja u kome nastaju, oplemenjujući DUH PROSTORA u jednom novom, savremenom kontekstu koji osim pružanja modernih stambeno-poslovnih mogućnosti trajno unapređuje i ukupnu urbanu sliku mesta u kome se realizuju. Projekti kompanije Galens donose važne i vredne promene u kojima binteresovanje pronalaze ne samo njihovi budući, direktni korisnici već i šira zajednica.

„Kej Garden Residence“ predstavlja savremeni stambeno-poslovni kompleks koji je projektovan na tlu jednog od nastarijih delova grada, u Almaškom kraju. Arhitektonsko nasleđe Almaškog kraja, blizina reke Dunav koja čini jedan od najvažnijih prirodnih elemenata po kojem prepoznajemo Novi Sad, kao i blizina glavnih urbanih celina u gradu kao što su centar grada sa svim njegovim sadržajima, Petrovaradin, Dunavski park, šetalište na Beogradskom keju i Univerzitetski kampus, inspirisale su naš arhitektonski tim da koristeći pomenute prednosti lokacije kreira koncept ovog kompleksa.

Nalazeći uporište u duhu mesta (genus loci) koncept „Kej Garden Residence-a“ je formiran tako što je čitav kompleks zamišljen kao celina koja je struktuirana od jednostavnih kubističkih formi koja svojim položajem i orijentacijom teži ka što većem iskorišćenju vizura ka Dunavu i Petrovaradinu, a svojom poluzatvorenom formom ovaj prostor učini sigurnim i prijatnim za stanovanje.

Pored atraktivne lokacije i bogate istorije kraja, kvalitetetu stanovanja u „Kej Garden Residence-u“ doprinosi i raznovrsnost sadržaja koji dopunjuju celovitost ovog kompleksa čineći od njega koncept „grada u gradu“. Sadržaji kao što su megamarket, dečiji vrtić, igraonica i druge uslužne delatnosti unutar kompleksa, kao i planirani sportsko-rekreativni sadržaji i parkovski uređen prostor u neposrednoj blizini kompleksa, doprinose zadovoljenju većine potreba njegovih korisnika. 

Stanovi su projektovani tako da svojom funkcionalnom organizacijom, težnjom da se dobije što veća osvetljenost i provetrenost prostora, kao i što lepše vizure, sačinjavaju prostor po meri čoveka čime se korisnicima pruža komfor i visok kvalitet stanovanja. Podzemne garaže obezbeđuju parking prostor za svaku stambenu celinu, dok se u dvorištu dala prednost zelenilu i raznim sadržajima koji od unutrašnjosti kompleksa sačinjavaju harmonični atrijumski vrt u kome će stanovnici kompleksa imati zadovoljstvo boravka.

Da li imaš pitanje?
Kej Garden Residence
Odeljenje za klijente
Zgrade koje će ti se možda svideti
Zgrade sa dodatnom ponudom
Sledeća zgrada