Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 86 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

Avenija Garden Residence

Bulevar Evrope, Novi Sad, Srbija

Informacije o zgradi - Avenija Garden Residence

Završeno Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 0
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje Nije naznačeno
Energetski pasoš Ima

Lokacija projekta Avenija Garden Residence

Bulevar Evrope, Novi Sad, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Avenija Garden Residence

Priča o jednom gradu, velika je onoliko koliko i priča o njegovim ljudima. Ona stvara jedinstvena poglavlja zauvek upisana u ulicama, kvartovima i naseljima u kojima se budimo i podsećamo koliko je divno osvanuti pod nebom koje volimo. Zato nije slučajno što se u gustim stranica beskrajne priče o našem gradu, ponosno izdvajaju one posvećene Limanu, Grbavici, Adamovićevom naselju, naselju koje je raslo i menjalo se generacijama onih koji žive i stvaraju u njemu.

Već od svoji prvih objekata, kompanija Galens invest postala je prepoznata kao moderan sistem posvećen stvaranju novih prostora u kojima život dobija dimenziju dostojnu potreba savremenog čoveka. Tim mladih iskusnih profesionalaca dokazao je da inovativne ideje mogu postati stvarnosti, unapređujući ukupunu urbanu sliku Novog Sada projektima poput Pupinove palate, Kraljevog parka i Kej Garden Residence. Visok nivo profesionalnosti, primena najsavremenijih standarda, kao i fleksibilan i neposredan pristup prilagođen potrebama klijenata, zaslužan je za to što projekati kompanije Galens invest ne samo da postaju prihvaćeni od strane društva, već bivaju prepoznati kao primer dobre prakse.

Kompleks Avenija Garden residence projektovan je u duhu našeg dosadasnjeg izvodjačkog i investicionog iskustva u kreiranje urbanističkih zona za humano stanovanje većeg broja budućih stanara. Dominantan sadržaj su stambene jedinice svih struktura koje su projektovane da zadovolje sve potrebe funkcionalnosti prostora. Vodeći računa o principu humanog življenja, koji smo koncipirali u nasim prethodnim kompleksima, obezbedjeno je dovoljno garažnih mesta za svaki stan i poslovni prostor na 2 podzemna nivoa ispod cele površine kompleksa. Duh prirode i potrebnog zelenila projektovano je kroz parterno rešenje i ozelenjavanje atrijumskog dela kompleksa sa predvidjenim prostorom za najmlađe stanovnike.

Za sigurnost kompleksa predviđeno je 24 casovno fizičko-tehničko obezbeđenje organizovano kroz planiranu property I facility službu koja će brinuti o svim aspektima projektovanog kompleksa.

Stambeno-poslovni kompleks Avenija Garden Residence predstavlja jedinstvenu celinu koja je pozicionirana na jednoj od najznačajnijih lokacija u Novom Sadu. Značaj ovoj lokaciji daje blizina kružnog toka u koji se ulivaju neke od glavnih saobraćajnica novosadskog saobraćajnog krvotoka kao što su Bulevar Evrope i Bulevar cara Lazara koji oivičavaju kompleks zajedno sa ulicama Cara Dušana i Aranj Janoša. Pored blizine pomenutih saobraćajnica, atraktivnosti ove lokacije doprinosi njihova dobra povezanost sa autoputem, zatim blizina Dunava i Ribarskog ostrva, kao i Univerziteta.

Avenija Garden Residence se nalazi na tački susreta tri novosadske celine: Limana 4, Grbavice i Telepa što je uticalo na izbor forme i materijalizacije objekata kako bi se kompleks vizuelno uskladio sa arhitekturom pomenutih celina. Kompleks je formiran kao blok poluzatvorenog tipa struktuiran delom od objekata jednostavne kubističke forme, a delom od objekata polukružne forme čime se celina uklopila u zadati urbani kontekst. 

Pored težnje da se kompleks uklopi u “duh mesta”, kao inspiracija našem arhitektonskom timu pri formiranju koncepta poslužila je težnja da ovaj stambeno-poslovni kompleks svojom strukturom, izgledom i raznim sadržajima ispunjava sve prednosti života u savremenom gradu, a u isto vreme neguje humani pristup organizacije prostora, kako u objektu tako i oko njega. 

Pri projektovanju stanova težilo se takvoj funkcionalnoj organizaciji koja na efikasan način pruža najbolju osvetljenost i provetrenost prostora, kao i što lepše vizure, čime se korisnicima pruža komfor i visok kvalitet stanovanja.

Ispod celog kompleksa su planirane podzemne garaže koje obezbeđuju stanarima parking prostor, dok je dvorište kompleksa uređeno kao park koji svojim pejzažnim uređenjem pruža prostor za mir i izolaciju od užurbanog urbanog života. 

Avenija Garden Residence je kompleks koji će simbiozom efikasne savremene organizacije i mirnog harmoničnog parka svojim korisnicima pružiti sve što im je potrebno za ugodan i kvalitetan boravak u njemu.

Da li imaš pitanje?
Avenija Garden Residence
Odeljenje za klijente
Zgrade koje će ti se možda svideti
Zgrade sa dodatnom ponudom
Sledeća zgrada