Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Galens Invest d.o.o.

Galens Invest d.o.o.

Galens Invest d.o.o.

Galens Invest je mlad i ambiciozan tim profesionalaca čiji poslovni moto je da stvara životne prostore po meri svih generacija. Uz pomoć spoljnih i unutrašnjih saradnika, ljudi koji su stručnjaci u onome što rade, Galens je u mogućnosti da izgradi stanove, lokale i garaže na najatraktivnijim lokacijama.

Trudeći se i uspevajući da održi jednostavnost dizajna svog proizvoda, kao i jednostavnost, kvalitet i efikasnost procesa poslovanja, Galens može da vam garantuje kvalitet i rokove za poslove koje ugovori.

Sa svakom izgrađenom zgradom, trudimo se da budemo bolji. Implementacijom novih detalja, materijala i sistema upravljanja, mi podižemo kvalitet vašeg života. Za nas, baš kao ni za većinu vas, stan nisu zidovi i kvadrati. Stan je ogledalo porodice, simbol kvaliteta života koji smo dostigli, pojam sigurnosti za buduće generacije, a pre svega – odluka o kupovini stana je jedna od najvažnijih odluka koje se donose u svakoj porodici jednom u generaciji. Iz tog razloga, mi smo svesni kolika odgovornost leži na nama i rado je prihvatamo. U stanovima spava, igra se, uči i raste nova generacija. Iste pogodnosti stanovanja kakve smo obezbedili sebi, obezbedićemo i vama. Sem kvaliteta vašeg budućeg života, mi smo svesni i izazova vremena u kome živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi. Iz to razloga, mi imamo različite prodajne pakete, različite nivoe opremljenosti stanova, različite modele finansiranja, a na kraju, i različite pristupe lokacijama koje razvijamo. Uprkos svim razlikama, kvalitet uspevamo da održimo i povećavamo, a samim tim i broj kupaca, o čemu svedoči broj izgrađenih i useljenih objekata, broj godina našeg postojanja, tempo kojim se naše aktivnosti šire, kao i spisak naših referenci. Obzirom da nam je 2015. godine dodeljena nacionalna nagrada Business Partner, imamo dodatni motiv da svoj renome održimo i opravdamo gradeći odnose sa svakim budućim kupcem.

U nadi da ćete nam pružiti poverenje da ispunimo i premašimo vaša očekivanja, očekujemo vaš poziv.

2
Broj sagrađenih zgrada
2005
Godina osnivanja
3
Broj zgrada i dalje u prodaji