Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 98 projekata za Beograd. Pretraži ih

Nevesinjska 3 - 5

Nevesinjska 3 - 5, Beograd, Srbija

Informacije o zgradi - Nevesinjska 3 - 5

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
24 Broj stanova
Toplotna pumpa Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 6
Lift Putnički
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija projekta Nevesinjska 3 - 5

Nevesinjska 3 - 5, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Nevesinjska 3 - 5

Novogradnja Beograd

Sa orijentacijom ka jugo-istoku i velikom udaljenošću naspramnih objekata, ulična strana obasjana je sunčevim zracima u prepodnevnim satima. Popodne sunce prelazi da obasjava dvorišnu stranu, tako da i jedna i druga strana imaju dovoljno svetlosti ali su u senci u vreme najvećih vrućina. Naspramni stambeni objekti, niže spratnosti, nalaze se na udaljenosti od 23m sa ulične i 21m sa dvorišne strane, što stanovima u našem objektu, kako nima na prvom tako i na poslednjem spratu, daje intimu i osveteljnost kojom se malo koja zgrada na Vračaru može pohvaliti.

Uvek moderna,lepa i večna, kamena fasada u prijatnim i elegantnim bojama bež i svetlo braon, sa terasama u kombinaciji kovano gvožđe-staklo, deluju impresivno, moderno, elegantno. Odabirom ovih tradicionalnih i kvalitetnih materijala želeli smo da sagradimo objekat koji će najbolje odoleti zubu vremena- kamen, kovano gvožđe i staklo vremenom ne menjaju ni oblik ni boju. 

Od prolaska autom kroz mirnu, široku ulicu ulepšanu drvoredima, do ulaska u prostranu garažu u koju se ulazi dvosmeranom rampom širine 5,5m, stiče se osećaj otvorenog prostora i širine, kojim malo koja ulica na Vračaru može da se pohvali.

Dva nivoa garaže obezbeđuju dovoljan broj parking mesta (bez klackalica i platformi ). U današnjem vremenu brzog života i poslovanja, podzemna garaža bez auto lifta ogromna je prednost u svakom pogledu- od aspekta bezbednosti, brze i lake evakuacije pešice u slučaju opasnosti, do lakoće ulaska i izlaska iz garaže vašim autom pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Ulaz u zgradu, estetski i tehnički razrađen do detalja, sa portirnicom i osobljem na raspolaganju 24/7 uz savremeni video nadzor i pristup personalizovanom karticom, pruža jedinstven osećaj elegancije, luksuza i bezbednosti na prvom mestu.

Električni lift poslednje generacije i tehnologije, prostran, za 10 osoba, opremljen je LED rasvetom i automatskim sistemima isključenje radi uštede električne energije.

Da smo na našem projektu posvetili pažnja svakom detalju u cilju postizanja maksimalnog konfora i boljeg života, govori i činjenica da su rampa na ulazu u garažu, pešački ulaz kao i terase stanova opremljeni podnim grejanjem i senzorima vlage, tako da se od snega i leda ’’čiste sami’’ (otapanjem ). Bez obzira da li ste tu ili ne, one će uvek biti suve i čiste.

Aluminijum-drvo sa troslojnim staklom pruža najbolju termo i zvučnu izolaciju. Aluminijumske roletne koje se pokreću elektro motorom i putem mobilne aplikacije.

Sigurnosna vrata renomiranog proizvođača tipa Bosal, sa sigurnosnom Motura bravom, IV stepen protivprovalne zaštite i I klasa zvučne izolacije.

Konstrukcija od elemenata masiva, ekstrudirane iverice i vodootpornog MDF-a sa završnom obradom od prirodnog furnira, tipa Bosal. Visina vrata je 220cm, sa 3 brodske šarke i obostranom završnom lajsnom od 80mm.

Višeslojni parket od najkvalitetnijeg hrasta ili brodski pod od masivnog čistog hrasta debljine 20mm velikih dimenzija.

Keramika i sanitarija renomiranih Italijanskih i Španskih firmi- Casa dolce casa, Cerim, Floor gres, Florim stone, Catalano, Gessi, Jacuzzi, Villeroy & Boch…

Grejanje i hlađenje sistemom individualnih toplotnih pumpi, voda-vazduh, za svaki stan.Sve prostorije u stanu su pokrivene podnim grejanjem i Fan-coil plafonskim uređajima. 

Svetla visina stanova od gotovog poda do plafona 290cm.

‘’Pametni stanovi’’ belgijske firme KNX- stanovi su opremljeni najnovijom tehnologijom koja će vam omogućiti jednostavno upravljanje svim sistemima koji se automatski prilagođavaju vašim potrebama. Ono što mi nudimo našim kupcima je sistem kontrole klimatizacije i grejanja, upravljanja rasvetom u stanu, upravljanja elektro roletnama, mogućnost kontrole (paljenje i gašenje) uređaja u kuhinji i kupatilu, senzor dima, video nadzor putem jednostavnog kontrolnog panela/softwera instaliranog na vašem mobilnom telefonu ili tabletu. Dovoljna je samo internet konekcija mobilnog telefona i svojim stanom možete upravljati sa odmora iz neke daleke destinacije.

*** Sva oprema unutar stanova je zamenljiva, u predefinisanom cenovnom rangu i vremenskom periodu, na zahtev kupca u skladu sa njegovim izborom i potrebama. Mi smo tu, da vi dobjete vaš dom po vašoj meri.

Novosti Nevesinjska 3 - 5

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Nove fotografije

5.11.2020.
+ 4 Fotografija
Dodate su nove fotografije (7)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Nevesinjska 3 - 5
Odeljenje za klijente
Zgrade koje će ti se možda svideti
Zgrade sa dodatnom ponudom
Sledeća zgrada