Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Europolis nekretnine d.o.o.

Europolis nekretnine d.o.o.

Europolis nekretnine d.o.o.

 Zato što su naša strast prema nekretninama i ostvarenje Vaših ciljeva tesno povezani. 

Zato što dobro znamo svoj posao i stalno se usavršavamo. 

Mi smo moderan tim sa preko dvadeset godina iskustva u nekretninama. 

Naši su agenti ljudi od poverenja, edukovani stručnjaci, motivisani i trenirani da daju svoj maksimum u radu sa klijentima. Naši su advokati iskusni, priznati i specijalizovani za poslove sa nepokretnostima. 

Zato što svim našim klijentima garantujemo potpunu pravnu i finansijsku sigurnost. Zato što znamo koliko kupovina ili prodaja nekretnine može biti stresna i naporna. Uz nas možete biti potpuno rasterećeni od početka do kraja procesa kupoprodaje Vaše nekretnine. Sa nama ste u sigurnim rukama. 

Zato što se dobar glas daleko čuje. Želimo da i Vi pričate o nama. 

Agencija Europolis nekretnine je upisana u Registar posrednika pod brojem 1288 Agencija Europolis je član Udruženja posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije, Ovo članstvo obezbeđuje našim klijentima sigurnost da će dobiti najviši nivo usluga. 

4
Broj zgrada i dalje u prodaji