Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Energoprojekt

Energoprojekt

VIZIJA

Vizija sistema Energoprojekt je da u oblastima svog delovanja ostane na vodećoj poziciji u Republici Srbiji i da bude rangiran kao značajna kompanija u svetskim razmerama

MISIJA

Sistem Energoprojekt obezbeđuje kontinuum raznovrsnih projekata i usluga u oblastima energetike, ekologije, vodoprivrede, visokogradnje, industrije i infrastrukture, u skladu sa zahtevima naručilaca, zakonske regulative, standarda i drugih normi. Primenjujući vrhunske vrednosti u radu, sistem Energoprojekt stiče visoko poverenje i preporuke klijenata na domaćem i inostranom tržištu, i doprinosi održivom razvoju društva.

Od 1951 godine, kada je formiran, Energoprojekt se razvio u složen poslovni sistem sa dosadašnjim poslovnim aktivnostima u Srbiji i preko 70 zemalja sveta.

Oblasti delovanja Energoprojekta su:

● energetika,

● visokogradnja,

● infrastruktura,

● vodoprivreda-zaštita životne sredine,

● industrija,

● informacione tehnologije 

1951
Godina osnivanja

Sve zgrade Energoprojekt : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih