Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Construzione d.o.o.

Construzione d.o.o.

Construzione d.o.o.

Costruzione d.o.o. je preduzeće u kom smo objedinili decenijsko iskustvo u izgradnji stanova, na različitim lokacijama u Beogradu, namenjenih širokom tržištu.

To podrazumeva da detaljno vodimo računa o svim aspektima bitnim za realizaciju naših projekata - od pažljivog izbora lokacije za gradnju, preko precizno izrađene projektne dokumentacije, do izgradnje objekata i stanova, koje karakteriše beskompromisni kvalitet u izvedenim radovima i ugrađenoj opremi.

Naša poslovna politika je usmerena ka maksimalnom podizanju kvaliteta usluga i načina stanovanja, kao i zadovoljstvu naših klijenata.

U saradnji sa kreativnim arhitektama naši objekti pored modernog izgleda nude dozu estetike i modernog pristupa životu u gradu. Pratimo najsavremenije trendove u izgradnji i nudimo vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

U našoj ponudi će te pronaći stanove različitih struktura i kvadratura, s ciljem maksimalnog povećanja mogućnosti Vašeg izbora. Hodnici, stepeništa i liftove odišu visokim nivoom kvaliteta. Oko zgrada je postavljeno vrtno uređenje sa popločanjem i osvetljenjem. 

1
Broj sagrađenih zgrada
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Construzione d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih