Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 17 projekata za Subotica grad. Pretraži ih

Novo kireško naselje

Kireška, Subotica, Srbija

Informacije o zgradi - Novo kireško naselje

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
48 Broj stanova
Na gas Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 4
Lift Putnički
Tip parkinga Slobodna zona
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Terasa
Garaža
Mogućnost kupovine na kredit
Stolarija aluminijum / drvo
Aluminijum / PVC

Lokacija projekta Novo kireško naselje

Kireška, Subotica, Srbija
location image

Napredak izgradnje Novo kireško naselje

Izgradnja
18.9.2020.
Sav napredak

O ovoj zgradi - Novo kireško naselje

Novogradnja Subotica

U Subotici smo 2018. godine započeli veliki projekat izgradnju stambenog poslovnog kompleksa, u prelepom stambenom naselju Kertvaroš, na uglu ulica Kireške i Partizanskih baza  Projekat obuhvat izgradnju naselja zatvorenog tipa sa ukupno 4 objekta višeporodičnog stanovanja od kojih dva imaju poslovanje na nivou prizemlja i izgradnju slobodnostojećeg objekta garaže.  

Stambene jedinice

Stambene jedinice, stambeno – poslovnog objekta su opremljene sa najkvalitetnijim materijalima u prirodnim tonovima. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su deo enterijera svakog stana. Svaki stambeni prostor pažljivo je projektovan tako da ima dovoljnu količinu prirodne svetlosti i topline.

Poslovni prostori

Svaki poslovni prostor je pozicioniran tako da sa prednje strane objekat ima komunikaciju sa ulicom. Velike staklene površine poslovnih jedinica, sa nisko emisionim staklima, omogućavaju veći stepen prodiranja svetlosti, što dodatno svaki poslovni prostor čini udobnijim za rad i za boravak.

Dvorište i parking

U okviru kompleksa planirana je izgradnja slobodnostojećeg objekta garaže i zasebnih parkig mesta unutra dvorišta koje će biti oplemenjeno zelenim površinama, sa akcentom na sadnju visokog zelenila – drveća u cilju stvaranja hlada i poboljšanja mikroklimatskih uslova stanovanja u bloku, koje dugoročno daje značajno bolje efekte od samo parternog zelenila. Planiran je i zasad visokog rastinja kao zaštitna zona prema ulici.

Lamela I je završena i useljena 2019 godine, Lamela II je u završnoj fazi, a Lamela III je u pripremnoj fazi za početak izgradnje.

Da li imaš pitanje?
Novo kireško naselje
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada