Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
City building doo

City building doo

City building doo

“City Building” d.o.o. Subotica je investiciona građevinska kompanija. Osnovna delatnost kompanije je investiranje u objekte visokogradnje, izgradnja stambenih i nestambenih-poslovnih objekata. U Subotici smo 2018. godine započeli veliki projekat izgradnju stambenog poslovnog kompleksa, u prelepom stambenom naselju Kertvaroš, na uglu ulica Kireške i Partizanskih baza  Projekat obuhvat izgradnju naselja zatvorenog tipa sa ukupno 4 objekta višeporodičnog stanovanja od kojih dva imaju poslovanje na nivou prizemlja i izgradnju slobodnostojećeg objekta garaže.

Objekti se odlikuju kvalitetnom gradnjom, a stambene i poslovne jedinice fukcionalnošću, visokim kvalitetom završnih radova i dobrom zvučnom i termo izolacijom.

Prevashodno naš cilj je da pružimo kvalitetne stanove i poslovne prostore našim kupcima.

U dogovoru sa našim klijentima u izgradnji izlazimo u susret njihovim potrebama i zahtevima. Koristimo najsavremenije materijale i najmodernije instalacije, kako bi krajni korsinici stambenih i poslovnih prostora bili zadovoljni.

Prepoznati smo kao investitor koji nudi kvalitet, poštuje rokove kao i želje i zahteve naših klijenata.

2017
Godina osnivanja
2
Broj zgrada i dalje u prodaji