Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 97 projekata za Beograd. Pretraži ih

Kosmajski vrtovi

Kosmaj, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Kosmajski vrtovi

Status gradnje U izgradnji
Uknjiženo Uknjižba u toku
Broj stanova 38
Grejanje Na gas
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 1
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2021
Energetski pasoš Ima

Lokacija projekta Kosmajski vrtovi

Kosmaj, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Kosmajski vrtovi

Kupovina nekretnine je jedna od najvećih odluka u životu. Kosmajski vrtovi su mesto u kojem ćete stvoriti najlepše uspomene i kutak kome ćete sa radošću vraćati nakon napornog dana.

Kompleks je zatvorenog tipa sa kontrolisanim pristupom. Budući kupci mogu se opredeliti za tri tipa prizemnih kuća, neto površina sa terasama od 127m2, 153m2 i 192 m2. Izbor materijala i savremeni dizajn daju svakom objektu autentičan izgled, udobnost, potrebnu funkcionalnost i visok energetski razred. Grejanje je kuća je na gas. U skladu sa poslednjim svetskim trendovima, svaku stambenu jedinicu odlikuje veliki broj staklenih površina, što vam garantuje uživanje u svetlom, osunčanom prostoru, sa nesvakidašnjim pogledom na čarobno okruženje u kome su Kosmajski vrtovi smešteni.

NAJVIŠI STANDARDI 

Izbor materijala i način gradnje kuća za koji smo se opredelili, garantuje kvalitet i komfor. Takođe, kada smo kreirali Kosmajske vrtove, imali smo na umu sve ono što je danas neizostavno u životu jedne savremene porodice.

NAJVIŠI KVALITET

Kosmajski vrtovi imaju zajednički teren za košarku, terene za tenis, park i igralište za decu, a svi placevi povezani su internim saobraćajnicama. Izgled dodatno oplemenjuju mnogobrojne zelene površine, koje čine da se ova oaza mira savršeno uklapa u okolinu. Postoji mogućnost izgradnje bazena.

U ponudi će biti i mesečno održavanje, koje podrazumeva zimsku službu, održavanje zelenila (sve parcele imaju zalivni sistem), kao i obezbeđenje 24/7.

Da li imaš pitanje?
Kosmajski vrtovi
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada