Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 26 projekata za Zlatibor grad. Pretraži ih

Novogradnja Zlatibor 7

Centar bb, Zlatibor, Srbija

Informacije o zgradi - Novogradnja Zlatibor 7

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
24 Broj stanova
Daljinsko grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 3
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Novogradnja Zlatibor 7

Lokacija Novogradnja Zlatibor 7

Centar bb, Zlatibor, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Novogradnja Zlatibor 7

  

NOVOGRADNJA ZLATIBOR 7!

Na prodaju stanovi projektovanih površina od 26 do 84 metara kvadratnih i stukture od jednosobnih do trosobnih.

Koncept apartmana je osmišljen tako da ispunjava standardizaciju najmodernijih hotela planinskog tipa i savršeno se uklapa u ambijent. Predviđena je izgradnja približno 3000 metara kvadratnih, sa luksuznih 24 apartmanskih jedinica, obogaćenih dodatnim sadržajem u vidu FITNESS zone, WELLNESS i SPA centra sa propratnim prostorijama i dečijim IGRAONICAMA.

Prilaz apartmanima je obezbeđen sa dve strane i u zoni partera postavljeni su grejni kablovi, kao i u sklopu silazne rampe, što predstavlja dodatni benefit i znatno olakšava saobraćajnu komunikaciju korisnicima.

Atraktivan izgled fasade propraćen je tehničkim karkteristikama materijala, koji su u najvišem kvalitativnom rangu, na tržištu. Korišćenjem akustičnih termo blokova u kombinaciji sa azmofonom, obezbeđen je višok stepen zaštite od buke, te korisnici mogu nesmetano uživati u boravku. Ušteda toplotne energije je na najvišem nivou, zahvaljujući termoizolacionom sloju visokog kvaliteta i to u kombinaciji Knauf Insulation sistema sa XPS-om i Multipor termoizolacione ploče, između hodnika i stanova, kao i eloksiranom aluminijumskom profilu, najvišeg kvaliteta, u materijalizaciji spoljašnje stolarije sa termoprekidom u kombinaciji sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane. Korisnici imaju i mogućnost upotrebe SMART sistema, što podrazumeva elektronsko kontrolisanje grejanja, količine tople vode, roletni, kao i upotrebu SMART ključa . Opremljenost apartmana predviđena je na veoma visokom nivou, što znatno uvećava njihov stepen kvaliteta i prenosi intezivan doživljaj planine kroz sam enterijer.

Apartmani zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti, privatnosti i komfora. Pristupačnost lokacije, inovativni pristup kako objektu, tako i celokupnom sadržaju, mir i komfor donose sijaset benefita svojim korisnicima. Najnapredniji tehnoliški sistemi će biti primenjeni u samom načinu gradnje, što dodatno olakšava održavanje i povećava stepen ekonomičnosti čitave zgrade.Postoji mogućnost kupovine garaže ili parking mesta, cena garaže je 10000 eura + PDV.

Za sve informacije i razgledanje stojimo Vam na raspolaganju, radnim danom od 09-19h i subotom od 09-17h

Novosti Novogradnja Zlatibor 7

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

3.3.2021.
+ 11 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (14)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

3.3.2021.
+ 13 Fotografija
Dodate su nove fotografije (16)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Novogradnja Zlatibor 7
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Drugi projekti ovog investitora
Zgrade koje će ti se možda svideti
Sledeća zgrada