Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 26 projekata za Zlatibor grad. Pretraži ih

Novogradnja Zlatibor 5

Centar bb, Zlatibor, Srbija

Informacije o zgradi - Novogradnja Zlatibor 5

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
Etažno grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 5
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Novogradnja Zlatibor 5

Lokacija Novogradnja Zlatibor 5

Centar bb, Zlatibor, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Novogradnja Zlatibor 5

  Novogradnja Zlatibor!

Projektovana površina apartmana je od 28 do 108 metara kvadratnih I strukture od garsonjera do četvorosobnih (Duplex). 

U samom centralnom delu Zlatibora, nedaleko od hotela “Mona” i “Palisad”, smešten je jedinstven i luksuzan objekat koji ispunjava želje i najzahtevnijih korisnika. Objekat visoke kategorije, jasnih linija, prati regulaciju ulica duž kojih je pozicioniran, poštuje kontekst okruženja u kom se nalazi. Arhitekturom objekta postignuto je stvaranje savremenog arhitektonskog i likovnog izraza karakterističnog za područje Zlatibora. 

Sam objekat sastoji se iz dva bloka međusobno povezanih vertikalnom komunikacijom. Svaki blok poseduje određeni tip dobro isplaniranih apartmana – garsonjere, jednosobni i dvosobni apartmani. U okviru parcele obezbeđeno je parkiranje, a uklopljenost u ambijent ostvarena je prekouređenih zelenih površina koji upotpunjuju komfor boravka. Uklopljenost sa prirodom, izbor i kombinacija materijala daju planinski šarm objektu, neophodan komfor u samom prostoru.Atraktivan izgled objekta je nagoveštaj posebno osmišljenih apartmana koji u potpunosti ispunjavaju sve zahteve korisnika. Svaki apartman sastoji se iz funkcionalnih celina jasno podeljenih na dnevnu i noćnu zonu, neophodnih za ugodan boravak. Ceo objekat projektovan je po standardima energetski efikasne gradnje, a posebna pažnja posvećena je zvučnoj zaštiti između apartmana. 

U ponudi je nekoliko tipova enterijerskog rešenja apartmana, kao moderno i funkcionalno opremljene smeštajne jedinice koje korisnicima pružaju osećaj porodične atmosfere.Tip apartmana – garsonjera, odiše prirodnim materijalima i specijalno odabranim detaljima karakterističnim za planinsko područje. Dobro pozicionirana terasa kao i velike prozorske površine učiniće da planinski šarm doživite iz bilo kog dela prostora.Osobenost jednosobnog apartmana ogleda se, pre svega, u funkcionalnoj podeli na dnevnu i noćnu zonu, a jedinstvenost enterijerskog rešenja u svedenosti i sofisticiranosti koja je uspešno usklađena sa prirodnim ambijentom. Svetao kolorit, sa karakterističnim akcentovanim detaljima i velikim prozorskim površinama istovremeno odaje utisak uvođenja prirode u enterijer.Za ljubitelje većih površina u ponudi su dvosobni apartmani sa posebno biranim detaljima, nameštajem i koloritom. Originalnost i elegancija apartmana, sa jasnom podelom na dnevnu i noćnu zonu čine ovaj tip izuzetno komfornim za boravak.

Za sve informacije i razgledanje stojimo Vam na raspolaganju, radnim danom od 09-19h i subotom od 09-17h.

Novosti Novogradnja Zlatibor 5

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

2.3.2021.
+ 17 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (20)
Vidi tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Novogradnja Zlatibor 5
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Drugi projekti ovog investitora
Zgrade koje će ti se možda svideti
Sledeća zgrada