Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

BG PROJEKT

BG PROJEKT

Osnovna delatnost firme je izgradnja i prodaja nekretnina. BG PROJEKT je kompanija sa bogatom tradicijom u građevinarstu Srbije. Tokom više od 20 godina poslovanja, razvila se u uspešan poslovni sistem koji je realizovao brojne stambene i stambeno - poslovne objekte. Velika stručnost i iskustvo naših inženjera i tehničara koji prate i primenjuju najnovija tehnološka dostignuća građenja i materijalizacije omogućavaju nam da u potpunosti odgovorimo potrebama i zahtevima klijenta.

BG PROJEKT kao porodična firma počinje da posluje u Beogradu na Zvezdari. Kao prvobitnu delatnost odlučuje se za izradnji i prodaju luksuznih kuća. Kasnije uključuje i objekte kolektivnog stanovanja sa komercijalnim delom. Od prvog dana do danas, pažljivo biramo kvalitetne lokacije koje moraju u svom sadržaju imati sve potrebne administrativne i komercijalne objekte, ali i parkove, šume, staze za trčanje i zelene prostore. Svaki naš projekat je pažljivo projektovan i sa ljubavlju izgrađen.

1999
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade BG PROJEKT : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih