Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Beavers group

Beavers group

Mi smo kompanija koja pristupa gradnji na inovativan način primenjujući struku, standarde, kvalitet i nove tehnologije.

U svaki novi projekat ulažemo maksimum znanja, želje i volje. Svesni smo da nas samo kvalitet i korektan odnos prema klijentu locira na mapi uspešnih.

Pažljivo izabrane lokacije nude komfor i povezanost sa ostatkom grada. Važna nam je neposredna konekcija sa svim relevantnim tačka kako bi Vaš dom bio udobniji i funkcionalniji. 

Materijali koje koristimo u svim fazama izgradnje naših objekata pružiće, ne samo kvalitet ugođaja i lepotu kulture življenja, već i dugoročnu sigurnost. 

Naše vrednosti , kao i uložen trud i vreme da ponudimo stanove najvišeg kvaliteta prepoznao je veći broj kupaca, ali i firmi i kompanija, koje su baš naše objekte izabrale za svoja središta. 

 Sve faze gradnje, od drenaže, temelja, do završih radova, profilisane su po projektu i poštuju zadate rokove. Pružamo stručne savete klijentima u vezi sa materijalima i brendovima. 

2013
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji