Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Banja Komerc Bekament d.o.o.

Banja Komerc Bekament d.o.o.

Banja Komerc Bekament d.o.o.

Iza svakog građevinskog projekta stoji stručan tim ljudi koji garantuje kvalitet gradnje i poštovanje ugovorenih rokova, što čini Bekament pouzdanim osloncem u važnom poduhvatu kao što je kupovina stana ili poslovnog prostora.

Kompanija Bekament je jedna od tehnološki najnaprednijih kopmanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu koja uspešno posluje na tržištu Srbije i u regionu više od 26 godina.

Temelji poslovnanja postavljeni su 1992. godine osnivanjem firme "Banja Komerc" koja se bavila preradom mlevenih materijala. Samo tri godine kasnije, 1995. godine, otvoren je i prvi kamenolom koji postaje izvor sirovine za proizvodnju gotovih proizvoda koja je pokrenuta 1999. godine. Nakon toga, usledile su godine konitinuoranog ulaganja i rada, proširenja proizvodnje i asortimana, investiranja u inovacija, a samim tim i osvajanja novih tržišta.

Verujući u snagu koju nosi u sebi, Bekament stvara bolje sutra danas.

1992
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Banja Komerc Bekament d.o.o. : 1 u prodaji od 2 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 2 prikazanih