Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Novogradnja, stambeni objekat u Veselina Masleše 40, Lekino Brdo, Voždovac, Beograd
Sledeći projekat
Naša platforma sadrži preko 49 projekata za Beograd. Pretraži ih

Novogradnja, stambeni objekat u Veselina Masleše 40, Lekino Brdo, Voždovac, Beograd

Veselina Masleše 40
od 80 850 - 103 400 €
od 1 650 € /m²

Investitor

As commerce stan d.o.o.
Projekti na prodaju: 1
Završeni objekti: 1

Dodatne info

završeno Status gradnje
4 spratnost
8 Broj stanova
prvog kvartala 2019 Godina završetka gradnje
Broj stanova na prodaju 5
Kupovina na kredit Da
Tip parkinga Nema parking mesta
Lift putnički
Grejanje Centralno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Da
Kalorimetar Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Vrsta poda Parket
Video nadzor Ne
Stolarija PVC
Mogu se vršiti izmene prostorija Ne

Lokacija

Veselina Masleše 40
location image

O ovom projektu

Novoizgradjen i potpuno završen stambeni objekat sa izdatom upotrebnom dozvolom (ROP-VOZ-9943-IUP-1/2019 broj : 351- 319/2019) , u mirnom delu Voždovca na Lekinom Brdu.

Objekat je jednostrano uzidanog stambenog objekta na Vozdovcu, u ul. Veselina Maselše 40, KO Voždovac , spratnosti Su+Pr+2+Pk sa 8 (osam) stambenih jedinica na nivou prizemlja, prvog sprata,drugog i potkrovlja.


Materijalizacija:


Spoljna završna obrada fasadnih zidova je fasada tipa "demit" ( fasadni stiropor debljine 10cm + fasadni lepak + fasadna mrežica i završna obrada zrnasta bavalit fasada). Na delu fasade koja je uzidana termoizolacija je radjena sa unutrašnje strane zidova sa mineralnom vunom 5cm deblje parnom branom i obloga od gipskartonskih ploča na pocinkovanoj podkonstrukciji. Na delu fasade planirano je postavljanje fasadne listele od klinker opeke.


Pretežna obrada unutrašnjih zidnih i plafonskih površina je malterisana unutrašnjim mašinskim malterom, gletovana, a zatim bojena poludisperzionim bojama.

Pretežna obrada podnih površina stambenih prostorija je od hrastovog parketa “Rustik” I klase 400x52mm, dok su podne površine sanitarnih prostorija obložene podnim keramičkim pločicama 45x45cm I klase, debljine 8mm, spanskog proizvodjača (pločice su predvidjene za spoljašnje i unutrašnje oblaganje zbog svoje reljefne strukture, otpornosti na habanje i klizanje), stepenište i podesti su takođe obloženi keramičkim pločicama 120x60cm debljine 10mm I klase italijanskog proizvodjača. Zidne pločice u kupatilu su I klase spanskog proizvodjača 20x60cm debljine 8mm, i na delovima sa mozaik pločicama. Pod i zidovi kuhinje obloženi su keramičkom poligranitnom pločicom 60x60cm italijaskog proizvodjača

Urađen je dvovodni krov nošen drvenom krovnom konstrukcijom, koju čine dve krovne ravni pod uglom od 18° sa padom prema internoj saobraćajnici i dvorištu. Krovni pokrivač falcovan lim debljine 0.55mm. Oluci, zidni završetci, spojevi kosih i horizontalnih površina, solbanci i sl. obrađeni su bojenim limenim opšivkama. U stanovima u potkrovlju postavljnena je 20cm termoizolacije od mineralne vune proizvodjača “Ursa SF-34” sa parnom branom i gipskartonskom oblogom na pocinkovanoj podkontrukciji.

Sve stambene prostorije ventiliraju se prirodnim putem, otvaranjem prozora. Sva fasadna stolarija u stanovima je šestokomorna PVC nemačkog proizvodjača “GEALAN ROSENHEIM” sa duplim dihtung gumama i troslojnim termopan staklima 4+12+4+12+4 mm ukupne koeficijenta toplotne provodljivosti Uf=1,0W/(m2*k).

Ulazna vrata u objekat je uradjen od aluminijumske stolarije TIP ALUMIL profil 11000.

Ulazna vrata u stanove su urađena po narudžbini domaćeg proizvodjača PERNIK STOLARIJA, blindirana sigurnosna vrata sa sedam tačaka zaključavanja plus dva fiksna klina, limenom zaštitom od provale na krilu debljine 1.4mm, zvučnom i termoizolacijom 5cm i kodiranim bravom marke SECUREMA sa 5 ključeva. Sobna vrata su vanstandardne visine 220cm izradjne sa krilom bez falca od medijapana prskanih belom polumat bojom.


KONSTRUKCIJA OBJEKTA


Konstrukcija objekta se sastoji od AB stubova sa gredama, skrivenim podvlakama i vertikalnih serklaža obodnih zidova, od giter bloka, sa horizontalnim serklažima obodnih zidova u visini međuspratnih tavanica. Međuspratna konstrukcija je puna armiranobetonska 16cm Stepenice su armirano betonske ratifikovane, u vidu kolenaste ploče. Stubovi i grede su armirano betonske od MB 30 i armature RA400/500


TELEKOMUNIKACIONE I SIGNALNE INSTALACIJE

Telekomunikacione i signalne instalacije: U svim stanovima postavljene su telefonske priključnice koje su, shodno tehničkim uslovima "Telekom Srbija", priključene na izvodni orman TO smešten pored ulaza. Instalacija je izvedena kablovima IY (St) Y 1h2h0,6 mm2 položenim u zidu ispod maltera u instalacionim

cevima. Antenska instalacija urađena je pomoću TV priključnica u stanovima i lokalu koje su kablovima tipa RF priključene na KDS orman smešten pored ulaza. Instalacija interfona urađena je pomoću glavnog interfonskog uređaja na ulazu i interfona u stanovima, kablovima tipa IY (St) Y 6h2h0,8 mm2 položenim u instalacionim cevima u zidu, sa mogućnošću govorne komunikacije i komande iz stana sa el. bravom na vratima na ulazu u zgradu.


SANITARIJE :

U stanovima je planirana kvalitetna sanitarna oprema. Ugradno kazanče je ugrađeno od proizvodjača GEBERIT, WC solja, i umivaonik je od proizvodjača “IDEAL STANDARD- STRADA 60X42”, Tuš kada Kada je keramička od italijanskog proizvodjača AREAL 80X80, Baterije na umivaoniku i nad kadom u kupatilu su od proizvodjača IDEAL STANDARD, Bojler u kupatilu je proizvodjača ARISTON 80L.

GREJANJE I HLAĐENJE:

U stanovima je planirana ugradnja etažnog grejanja integrisani kotao na struju kapaciteta 6kw sa podnim razvodom do aluminijumskih/panelnih radijatora u svakoj sobi. Svaka stambena jedinica opremljena je split kima uredjajem. 

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Novogradnja, stambeni objekat u Veselina Masleše 40, Lekino Brdo, Voždovac, Beograd
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje