Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
ARDE LINE DOO NIŠ

ARDE LINE DOO NIŠ

ARDE LINE DOO NIŠ

ARDE LINE kao koncept savremene i sigurne gradnje

ARDE LINE kompanija se bavi proizvodnjom savremenih montažnih objekata. Nastala je iz porodične stolarske kompanije koja ima dugu tradiciju u obradi drveta i proizvodnji fasadne i unutrašnje stolarije.

ARDE LINE okuplja entuzijaste i perspektivne ljude koji udruženo i timski rade na stvaranju savremene i ekološke arhitekture. Mi smo partner za Vašu kuću iz snova. Tim arhitekata naše kompanije stoji da sve Vaše zahteve i želje pretvori u realnost. Možete nam u potpunosti prepustiti izgradnju Vašeg doma i uživati u samom procesu gradnje. 

ARDE LINE Vam nudi kompletan paket, od planiranja i projektovanja, do završnog nivoa izgradnje. Na Vama je da odaberete nivo završne obrade, a naša kompanija će biti tu da sve sprovede u delo.

ARDE LINE osvrt na prirodno okruženje

Korišćenjem drveta u procesu proizvodnje, kao glavne sirovine iz prirode, a potom i ostalih obnovljivih materijala, želeli smo da potpuno damo ekološki pečat našem proizvodu. Sve češće se govori o očuvanju prirode i zaštiti životne sredine, što je i bio naš glavni reper prilikom stvaranja našeg proizvoda.

Osnovni naš cilj jeste da svaki naš klijent dobije zdravo prirodno okruženje za svoj život, a samim tim utičemo i na smanjenje potrošnje energije i prirodnih resursa.

ARDE LINE je vaš pouzdan i siguran partner za gradnju

ARDE LINE poseduje zatvoreni krug proizvodnje. Prvobitna faza u čitavom procesu jeste obrada drveta kao glavne sirovine i priprema drvenih elemenata za dalji proces. 

Nastavak procesa ogleda se u pripremi ostalih elemenata, gips-vlaknastih ploča, izolacionih materijala i razne zaštite od vode i vodene pare. Pripremljeni elementi dolaze do faze sklapanja proizvoda, gde se formiraju na osnovu prethodno utvrđenog projekta. U već formirane zidove vrši se ugradnja fasadne stolarije, a zatim polugotove modularne jedinice pakujemo na kamione i transportujemo do gradilišta, gde sledi montaža, koja u zavisnosti od veličine objekta ne traje duže od 2-5 dana.

Najviši kvalitet gradnje je zagarantovan, o čemu svedoči veliki broj izvedenih objekata na Evropskom i domaćem tržištu, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su svoje zahteve i ideje, uz pomoć nas pretočili u svoje domove. Do sada smo imali prilike da gradimo u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Austriji, Nemačkoj, Švajcasrkoj, Francuskoj.

2017
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji