Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

AL Invest

AL Invest

AL INVEST NOVOGRADNJA PRODAJA STANOVA 

Svaka srećna priča ima svoj interesantan početak. Pri osnivanju građevinskog preduzeća AL INVEST doo postojala je zamisao da se nastavi porodična tradicija koja je nastala pre petnaest godina.

AL INVEST je malo preduzeće koje se bavi investiranjem u oblasti građevinarstva na raznim lokacijama. Firma se bavi gradnjom manjih stambenih zgrada koje imaju do 20 stambenih jedinica po ulazu. Sve zgrade su luksuzno opremljene sa najkvalitetnijim građevinskim materijalima. Na teritoriji Beograda izgrađeni su stambeni objekti na Dedinju, Mirijevu, Crvenom Krstu, Zvezdari, Zemunu. Mi vam pružamo kvalitet i sigurnost i cilj nam je da naši kupci budu zadovoljni, tako što im kao firma omogućujemo useljivost u objekte „ključ u ruke“, kao i kreditno sposobne objekte. Takodje, svojim kupcima pružamo pomoć pri dizajniranju stanova, kao i konsalting. 

9
Broj sagrađenih zgrada
2011
Godina osnivanja

Sve zgrade AL Invest : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih