Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

AINS GROUP DOO

AINS GROUP DOO

 

Izuzetno smo ponosni na kvalitet koji nas odlikuje. Ono što pružamo našim klijentima je mnogo više od kvalitetnog, modernog, eco-friendly i funkcionalnog životnog prostora.

Kao jedna od mnogih građevinskih kompanija težimo ka kvalitetu gradnje i upotrebi najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala čime olakšavamo i poboljšavamo život našim kupcima i njihovom okruženju, ali ono što nas čini posebnim jeste naš stil i izgled gradnje, gde dominira neoklasicizam koji je najviše zastupljen u Evropi od kraja XIX veka pa sve do II svetskog rata koje su u Srbiju donele domaće arhitekte školovane u Beču, Parizu i ostalim evropskim metropolama. Tako su nastali nasi monumentalni objekti, državne zgrade koje oslikavaju masivnost kroz primenu antičkih elemenata na fasadama.

Vođeni našom misijom i vrednostima delujemo kao multidisciplinarni tim sa ekspertizom u razvoju, upravljanja projektima i izgradnja; kao i arhitekture, inženjeringa i dizajna enterijera. Svojim jedinstvenim pristupom od početka projekta do završetka, naš integrisani model izrade dizajna pokazao je rezultate u pružanju efikasnosti vremena.

Naše obećanje je nepokolebljivo – sarađivati sa vama, uključiti vaše dizajnerske težnje i isporučiti visokokvalitetne zgrade sa trajnim vrednostima koje podržavaju misiju i viziju naše kompanije.

2018
Godina osnivanja

Sve zgrade AINS GROUP DOO : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih