profilna slika

Hala za izdavanje, Čamurlija, 1.200€, 450m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 967 • Proveren: pre 45 minuta

1.200 €
Halapraznopodno grejanje
ČamurlijaČamurlija, Okolne lokacije, Niš
1 godina na 4zida

Cena:
1.200 €
Tip:
hala
Površina:
450 m²
Grejanje:
podno grejanje
Stanje:
novo
Šifra oglasa:
967
Oglas proveren:
pre 45 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Izdaje se potpuno nov poslovno-magacinski prostor u blizini mlekare Milk House na Čamurlijskom putu. Poslavni prostor je ukupne površinee 450m2 i čine ga;
-Hala površine 150m2. Hala je visine 4m, sa pokretnim vratima dimenzija 4x3,7m. . U okiru hale postoje i dva kupatila. Hala je odlična za proizvodne delatnosti, auto servise i slično. Dvorište ispred ulaza u halu je 30x20m što omogućava parkiranje većeg broja vozila.
-Izložbeni prostor površine 150m2 koji se nalazi na spratu, iznad hale. Otvorenog je tipa i odličan je kao izložbeni prostor a može se koristiti i kao skladišni prostor. Visina plafona je od 1,7 do 2,6m tako da je kompletno iskoristiva površina. 
-Kancelarijski prostor površine 150m2. U okviru kancelarijskog dela postoji jedna veća kancelarija sa portalima koja je odlična za prijemni deo, dok su iza nje dve manje i jedna veća kancelarija. U kancelarijskom delu postoje dva kupatila. Grejanje u delu sa kancelarijama je podno. Pored kancelarijskog dela postoji dodatni parking za oko 15 automobila.
Poslovna zgrada je na dobroj lokaciji, odlična za firme čije poslovanje zahteva proizvodni, skladišni i kancelarijski prostor. Takođe, postoji mogućnost zakupa bez kancelarijskog dela. Dvorište zgrade je veliko i lepo uređeno. U skladu sa potrebama klijenta postoji mogućnost dodatnog uređenja prostora. Agencijska usluga za zakupce ovog poslovnog prostora je polovina mesečne zakupnine.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 060/411-69-57.

Hvala Vam što ste izdvojili vreme i pogledali naš oglas. Za celokupnu našu ponudu posetite sajt www. monopolnekretnine. rs
Agencija za promet i izdavanje nepokretnosti MONOPOL NEKRETNINE doo Niš je upisana u registar posrednika pod brojem 1237.

Svi oglasi - Svi oglasi - Monopol  avatar
1 godina na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Hala za izdavanje, Prazno, Čamurlija, 450 m2. Stanje - Novo, Podno.

1.200 €
Monopol
1 godina na 4zida