profilna slika

Kancelarija za izdavanje, Bulevar kralja Aleksandra, 17.400€, 870m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 80905783 • Proveren: pre 36 minuta

17.400 €
Kancelarijanamešteno
Bulevar kralja AleksandraVračar, Beograd
2 godine na 4zida

Cena:
17.400 €
Tip:
kancelarija
Površina:
870 m²
Spratnost:
7/8 spratova
Garaža:
1 garažno mesto
Infrastruktura:
terasa
Šifra oglasa:
80905783
Oglas proveren:
pre 36 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Najduža i najstarija beogradska ulica – Bulevar kralja Aleksandra, uvek je tokom svoje duge i složene istorije bila okosnica beogradske trgovine i poslovanja, da bi kasnije postala centar kulture i obrazovanja. Bulevar je uvek delovao u duhu promena, a poslovni objekat koji vam predstavljamo se u svom dizajnu i sadržajima oslanja na takve vrednosti. Arhitektura objekta je sa fasadnim elementima u izloženom betonu glatke, brušene teksture, u pastelno sivoj boji, dok staklena zavesa od trostrukog stakla obezbeđuje preko potrebnu zaštitu od buke. Odabrani materijali naglašavaju svu posebnost prirodnog kamena.  
 Svaki sprat je okružen terasom obloženom drvetom, ograđenom ukrasnim sadnicama koje će obezbediti prijatno radno okruženje i pružiti osećaj okruženosti prirodom (terasa sa zelenilom na svakom spratu, površine od 40m2 do 250m2). U unutrašnjosti je fokus na fleksibilnosti radnog prostora koja je postignuta podignutim podovima, fleksibilnim sistemom klimatizacije (četvorocevni sistem klimatizacije podrazumeva da svaka kancelarija može da se hladi/greje po želji) i raznovrsnošću ambijenta. U planu ovog objekta je prirodna ventilacija prostora. U prizemlju se nalazi luksuzni poslovni prostor sa prilazom sa Bulevara. U podzemnoj garaži nalazi se parking za 64 vozila. Za one koji biciklom idu na posao, obezbeđena je parking stanica za bicikle i tuševi (garaža za motocikle sa 36 mesta, parking za bicikle, punjač za električna vozila....). Na poslednjem i petom spratu nalaze se najsavremeniji centri za konferencije i događaje sa ekskluzivnom unutrašnjom galerijom: prostor dvostruke visine okružen velikim terasama smeštenim u bujnom zelenilu. 
 Ova ekskluzivna poslovna zgrada, građena po najvišim standardima, u ponudi ima površine tipskih spratova - 840m2, 470m2, 445m2 i 435m2. Površine lokala u prizemlju iznose 232m2 +124m2 (galerija) ili 532m2 + 344m2 (galerija), s tim što je prostor prilagodljiv potrebama zakupca, bilo da je reč o open space konceptu, ili zasebnim kancelarijama. Zakupcu je omogućena usluga administrativno-operatvnog nadzora, nadzora nad održavanjem i popravkama, usluga čišćenja i higijene, kao i podrška. 
 Zgrada poseduje rampe za prilaz osobama sa invaliditetom, a omogućeno je i neometano kretanje kroz čitav objekat. 
 Recepcija 24/7, obezbeđenje i kontrola pristupa pružaju apsolutnu sigurnost i komfor na radnom mestu gde je omogućen celodnevni pristup kancelarijama. Osim četiri električna lifta, zgrada poseduje i teretni lift. 
 Izuzetna prednost ovog vrhunskog poslovnog objekta, osim odlične lokacije (na svega par minuta od većeg broja linija gradskog prevoza, uključujući i stanicu BG voza, kao i projektovanu liniju metroa, blizine parkova, javnih garaža, velikog broja supermarketa, prodavnica, pijace, škola, fakulteta...), jeste i prilagodljivost prostora potrebama zakupca. 
 U ponudi je poslovni prostor od 7. do 8. sprata (osnova sprata po etaži je 435m2). Cena mesečnog zakupa je 20€/m2 + PDV 
 Add on factor je10% + PDV. Service charge 4€/m2 + PDV 
 Zakup garažnog mesta (standardno mesto) je 280€/m2 + PDV 
 Zakup garažnog mesta na platformi je 190€ + PDV 
 Minimalni period zakupa je 5 godina.


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Kancelarija za izdavanje, Namešteno, Vračar, 870 m2, na 7. spratu. Ima terasu. Ima garažno mesto.

17.400 €
KW Cvetković-Roškov
2 godine na 4zida