Kuća za izdavanje, Pantelej, 10.000€, 1275m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 1166 • Proveren: pre 59 minuta

10.000 €
1275 m² namešteno
PantelejPantelej, Gradske lokacije, Niš
3 godine na 4zida

Cena:
10.000 €
Površina:
1275 m²
Broj soba:
10 soba
Plac:
3a plac
Godina izgradnje:
2000-e
Nameštenost:
namešteno
Šifra oglasa:
1166
Oglas proveren:
pre 59 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Novo u ponudi!!! UKNJIŽENA poslovno stambena zgrada na Panteleju ukupne površine 1274 m2. Sastoji se iz četiri etaže: podruma, prizemlja, sprata, potkrovlja i magacina.
PODRUM: Ukupna površina podruma iznosi 376 m2, a tu je smešten veliki proizvodni prostor, magacin, kotlarnica, mokri čvor i hodnik.
PRIZEMLJE: Ukupna površina prizemlja iznosi 346 m2, a sastoji se iz sledećih prostorija: kancelarija, zatim je tu i trpezarija, mokri čvor, garderoba i proizvodni prostor.
SPRAT: Ukupna površina sprata iznosi 164 m2, a poseduje kancelarije, čajnu kuhinju, zatim mokri čvor, izložbeni salon i hodnik sa prostorom za sekretaricu. 
POTKROVLJE: Ukupna površina potkrovlja iznosi 311 m2 i to je, u stvari, izuzetno lep i moderan stambeni prostor koji od prostorija poseduje: hodnik, zatim je tu fantastično kupatilo sa najkvalitetnijom keramikom, mokri čvor, prelepa dnevna soba sa izlazom na prostranu zastakljenu terasu iz koje se izlazi na drugu, možda još lepšu otvorenu terasu; tu se još nalaze i dve fenomenalne spavaće sobe, zatim kuhinja, još jedna kuhinja sa trpezarijom, garderoba, ostava i soba koja je pretvorena u teretanu.
MAGACIN: Ukupna površina magacina iznosi 383 m2, smešten je iza kuće, a sastoji se iz jednog hodnika i tri velike ostave.
Za komunikaciju među spratovima služi unutrašnje armirano betonsko stepenište, a za robu postoji i teretni lift nosivosti do 350 kg. Sam poslovni prostor predstavlja jednu funkcionalno nezavisnu celinu zato što stambeni deo ima nezavisan ulaz, a trenutno je u funkciji proizvodnje tekstilnih odevnih predmeta. 
Ova poslovno stambena zgrada se nalazi na lepoj lokaciji - u užem gradskom jezgru, i odlično je povezana sa svim delovima grada pa, samim tim predstavlja izuzetnu ponudu za različite vrste delatnosti. a najbliža autobuska stanica je udaljena svega par stotina metara.
U ovoj stambeno poslovnoj zgradi grejanje je na gas, a spoljna stolarija je PVC. Izdaje se sa kompletnim nameštajem u stambenom delu i sa kompletnom opremom za tekstilnu proizvodnju u proizvodnom delu, a ko želi da proizvodnom prostru da neku drugu namenu.
Izuzetna lokacija, fantastičan raspored prostorija, sve planski i perfekcionistički odrađeno, sa osvrtom na najsitnije detalje. Sve ove karakteristike čine ovu nekretninu IZUZETNOM PONUDOM KOJA ZAVREĐUJE VAŠU PAŽNJU!!!

Cena mesečnog zakupa je 10000 evra i plaća se unapred za tekući mesec. Depozit u visini jedne mesečne kirije daje se prilikom zakupa i vraća zakupcima prilikom prestanka trajanja zakupa, ukoliko se dokaže da su svi računi uredno isplaćeni.

VRLO INTERESANTNA PONUDA KOJU TREBA POGLEDATI!!!

Celokupnu ponudu naše agencije možete pogledati na sajtu: www. nekretnineexprolux. com


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Kupovina ili zakup

Da li da iznajmim ovakvu nekretninu ili kupim na kredit? Saznaj više

Kuća za izdavanje, Namešteno, Pantelej, 1275 m2.

Reklama
Reklama
10.000 €
ExProLux nekretnine
3 godine na 4zida