4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo

Kao vlasnik nekretnine u mogućnosti si da postaviš jedan oglas POTPUNO BESPLATNO

Proces postavljanja oglasa je jednostavan.

Tvoj oglas na našem sajtu traje neograničeno. Možeš ga OBNOVITI na svakih 30 dana ako prodaješ, odnosno na svakih 15 dana ako izdaješ nekretninu. Na taj način tvoj oglas je opet aktuelan i podignut je na vrh liste pretrage. Obnova oglasa je takođe besplatna.

Šta kada prodaš ili izdaš nekretninu?

Ako prodaš nekretninu, obriši oglas kako te zainteresovani korisnici više ne bi kontaktirali. Ako izdaš nekretninu, pauziraj oglas, a kasnije kada ponovo bude aktuelna za izdavanje aktiviraj je jednim klikom.

Ukoliko imaš još pitanja poseti našu stranicu sa najčešćim pitanjima i odgovorima.

Saveti za primamljiviji oglas

Potrudi se da napraviš što kvalitetnije fotografije, prema istraživanju 53% korisnika je navelo da im nedostaju upravo kvalitetnije fotografije nekretnine. Prikaži svaku prostoriju i biraj uglove koji najbolje prikazuju izgled stana.

plan-floor-planning-Blueprint-Architecture

Čak 49% korisnika u ispitivanju je navelo da im nedostaje prikaz rasporeda prostorija. Priloži tlocrt nekretnine ako ga imaš.

Potrudi se da popuniš formular sa što više detalja jer mnogi korisnici koriste filtere za detaljniju pretragu.

Ponekad je teško subjektivno proceniti vrednost svoje nekretnine. Preporučujemo ti da pretražiš slične nekretnine na istoj lokaciji, da utvrdiš okvirno kretanje cena i na osnovu toga proceniš svoju nekretninu.

Što preciznije označi lokaciju na kojoj se nalazi tvoja nekretnina. Umesto "Beograd, Novi Sad, Subotica" upiši "Liman 1, Banovo Brdo, Prozivka"...

Obrati pažnju na tačnost podataka u oglasu. Osnovni podaci o nekretnine treba da budu ispravno popunjeni kako bi privukao pažnju kupaca/zakupaca koji su zaista zainteresovani za nekretninu poput tvoje.

Blog 4zida.rs - Najveće greške prilikom oglašavanja nekretnina

Najveće greške prilikom oglašavanja nekretnina

Ukoliko oglašavamo neku nekretninu, najčešće ne možemo značajno da utičemo na to kakvog je ona kvaliteta. Naravno, nekretninu možemo da renoviramo i opremimo je dobrim nameštajem, ali najčešće ne možemo da menjamo njenu strukturu, lokaciju, kvadraturu, kao ni materijal od kog je napravljena.

Pročitaj više
Blog 4zida.rs - Najveće greške prilikom oglašavanja nekretnina

Kako najbolje da oglasite nekretninu?

Bilo da izdajete ili prodajete nekretninu, oglašavanje može biti zahtevan posao. Neke nekretnine su veoma atraktivne za kupce/iznajmljivače, a to najviše zavisi od njihove lokacije, površine, tražene cene i odnosa uloženo-dobijeno. Ipak, što se više potrudite oko oglašavanja nekretnine, to ćete povećati šansu da zainteresovani kupci ili stanari dođu do vas.

Pročitaj više
Blog 4zida.rs - Najveće greške prilikom oglašavanja nekretnina

5 saveta kako da napravite kvalitetne fotografije nekretnine

Slika govori više od hiljadu reči, stara je izreka. Naravno, ovo važi i za nekretnine. Nije bitno što ste napisali da je stan koji prodajete ili izdajete luksuzan, svetao, bez ulaganja, ako se to na fotografijama ne vidi. Ako uz oglas niste ni priložili fotografije, znatno su vam smanjene šanse da vas neko kontaktira. U moru oglasa, fotografije su ono što vašoj nekretnini može dati dodatnu vrednost i zbog toga se potrudite oko njih.

Pročitaj više