Stan sa 7 soba s pogledom na Kališ, privatni bazen ili Avala, koji luksuz vi birate?

Šarenolika ponuda je stanova u novogradnji u našem glavnom gradu. I ima tu svega, za svačiji džep.

Ukoliko niste spremni na kompromise, i želite luksuzan stan, u novoj zgradi za koji ne želite da žalite ni dinara, evo u nastavku nekoliko predloga:

Pa, da počnemo od projekta Kula Trešnjin Cvet u elitnom delu Novog Beograda, u neposrednoj blizini Dunava. U njoj su na prodaju luksuzni stanovi površine od 155 do 507 metara kvadratnih.

Stanovi su izuzetno prozračni sa velikim staklenim površinama koje daju dodatnu dozu komfora. Uz stan je obezbeđena i kupovina ne jednog, nego dva parking mesta.

Zanimljivo je i to što je na poslednjem nivou zgrade prodaje sedmosoban stan sa panoramskim pogledom na Kalemegdan. Investitor je M Enterijer Gradnja.

U Paunovom bregu podno Avale, najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je 67.050 evra. Ceo projekat dovodi u sklad okruženje sa energijom prostora, svojim prirodnim materijalima, teksturama i bojama. U njemu će vam životni prostor biti komforniji, zdraviji i harmoničniji. Investitor je CPI Projects.

Nešto nalik tome ima i stambeni kompleks Green Hill na Dedinju. Svaki kutak je zamišljen tako i kreiran da zadovolji najistančaniji ukus.

Stanovi su dizajnirali za svakodnevni, moderan život i budućim stanarima obezbeđuje harmoniju luksuza i prirode.

Smart house sistem, privatan bazen, recepija…Da ne nabrajamo, uverite se sami ili se raspitajte o detaljima kod investitora BPF002.

Pogledajte ponudu: STANOVI BEOGRAD NOVOGRADNJA

Ključne reči

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top