Oglasi i oglašavanje

Kako da se oglašavam na vašem sajtu?

Da bi se oglasio na našem portalu, dovoljno je da nas pozoveš na broj telefona 024/41-55-869, a mi ćemo te povezati sa prodajnim savetnikom koji će te uputiti u sve detalje i mogućnosti u vezi sa oglašavanjem.

Koji paket oglašavanja mogu izabrati?

Postoji četiri vrste paketa: Start, Klasik, Smart i Ekskluziv. Paketi se razliku po broju oglasa i broju kredita. Svaki od paketa ima svoje pogodnosti, na tebi je samo da odabereš koji će paket najbolje odgovarati tvojim potrebama. Pogledaj cene i mogućnnosti svakog od paketa OVDE.

Kako da promenim paket oglašavanja?

Za promenu paketa, potrebno je da kontaktiraš svog prodajnog savetnika koji će ti pomoći da odabereš najbolji paket za tebe.
Broj telefona prodajnog savetnika možeš pronaći u svom nalogu.

Šta su krediti i kako se koriste?

Korišćenjem kredita postižeš najbolje efekte pri prezentovanju svojih oglasa. Krediti ti omogućavaju da svoje oglase podigneš u vrh, da ih istakneš, obojiš ili prebaciš u premijum. Uz određene pakete krediti se dodeljuju automatski svakog meseca, a osim toga mogu se i dodatno kupiti. U zavisnosti od opcije koju odabereš za svoj oglas, skida se određeni broj kredita.

Kakvi su efekti moje agencije i kako da ih povećam?

Efekte svoje agencije možeš da pratiš u sekciji “Pregled efekata”.
Najbolje efekte svojih oglasa imaćeš uz redovno korišćenje kredita, a za savet kako da ih povećaš uvek se možeš obratiti svom prodajnom savetniku.

Kako da obrišem oglas?

Ukoliko oglase postavljaš ručno, dovoljno je da pronađeš željeni oglas u svom nalogu, u sekciji “Moji oglasi” i obrišeš ga klikom na X (iks).
Oglase unete putem XML-a je potrebno izbrisati iz samog softvera, a XML će prilikon naredne sinhronizacije prepoznati izmenu i ukloniti isti sa našeg sajta.

Kako da promenim podatke u oglasu (xml ili ručni unos)?

Ukoliko koristiš XML za oglašavanje, potrebno je da izmeniš oglas u softveru putem kog postavljaš oglase. Na svakih sat vremena prolazi XML i ažurira sve izmene koje si uneo, kao i nove/izbrisane oglase.
Ako si na ručnom unosu oglasa, potrebno se da u sekciji “Moji oglasi” odeš u oglas koji želiš da izmeniš i klikom na “olovčicu” ti se priža mogućnost izmene svih stavki.

Pokušali smo da odgovorimo na svako pitanje za koje smo mislili da bi mogao da imaš u vezi sa korišćenjem našeg sajta. U slučaju da nisi pronašao odgovor na tvoje pitanje slobodno nas kontaktiraj.

Korisnička podrška:

 024/ 41-55-869

 info@4zida.rs

top