Novogodišnji ukrasi – top 5 predloga

Da bi vam stan ili kuća bili lepo ukrašeni za praznike, trebaju vam novogodišnji ukrasi, što ne mora da znači da vam ne treba puno para, već samo malo mašte. Evo predloga kako da napravite savršenu novogodišnju dekoraciju od stvari koje verovatno imate u kući.

Novogodišnji ukrasi – top 5 predloga

  1. Novogodišnji venac – možete ga kupiti gotovog, napraviti od girlande, grana prave jelke, ali i od starog ofingera. Trebaće vam: stari žičani ofinger, ukrasi, odnosno kugle za jelku koje su vam pretekle i satenska mašna.
  2. Ukras za sto –  poput kugli koje prilično koštaju, jednostavnu dekoraciju možete napraviti uz pomoć zanimljive čaše. Trebaće vam poklopac od tegle, mala sveća, neki minijaturni ukrasi i veštački sneg.I naravno, silikon ili lepak da bi to zalepili.
  3. Savršen ukras ili vrh za jelku možete napraviti od slamčica! Treba vam puno slamčica, boja, vezice za kablove.
  4. Odličan ukras za jelku ili sto može biti i lažni novogodišnji kolač! Za ovaj ukras nepohodni su vam: kugla od stiropora, lepak, šljokice i korpice za mafine.
  5. Savršeno postavljena novogodišnja trpeza podrazumeva i malo drugačiji aranžman na stolu. Uz pomoć tanjira, salvete, pribora i par ukrasa, napravite savršenog Sneška Belića koji će oduševiti najmlađe!

Ključne reči

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top