Interaktivne 3D ture – najsavremeniji prikaz nekretnine na sajtu 4zida.rs

Potraga za domom iz snova počinje pregledanjem oglasa. Ali često su oglasi stanova bez dovoljno opisa, nekompletni, iz fotografija ne možete da zamislite raspored i veličinu prostorija. Zamislite kako bi bilo dobro da možete iz udobnosti svog stana da vidite realan prikaz željene nekretnine u trodimenzijalnoj formi, da prošetate kroz nju i pogledate svaki detalj…

U tom cilju, sajt 4zida.rs uvodi 3D intraktivnu turu sa 360 stepeni fotografijama. Pogledajte kako to izgleda na našem sajtu:

Interaktivna 3d tura na sajtu 4zida

Za još bolji doživljaj, raširite trodimenzionalni interaktivni prikaz ture na ceo ekran:

interaktivna 3d tura na sajtu 4zida

Ukoliko koristite našu Android aplikaciju, možete i preko svog mobilnog telefona da uživate u realnoj „šetnji“ kroz stan:

Interaktivna 3d tura na aplikaciji 4zida

Bilo da ste agencija ili fizičko lice, 4zida je prvi portal u Srbiji koji Vam omogućava da sami unesete svoju 3D turu na naš sajt i vidite njen prikaz na Vašem računaru, mobilnom telefonu ili uz pomoć VR naočara.

Za sve one koji nemaju mogućnost samostalne izrade 3D interaktivne ture, 4zida će omogućiti uslužnu izradu ovakvog naprednog prikaza nekretnine.

Uskoro Vas na našem sajtu i aplikaciji očekuju razna inovativna unapređenja u cilju brzeg, lakšeg i pouzdanijeg prolaska nekretnine.

Podeli ovaj tekst: