CMS (Sistem za upravljanje odnosima sa klijentima) softver na sajtu 4zida.rs
CMS (Sistem za upravljanje odnosima sa klijentima) softver je set funkcionalnosti kreiran od strane tima 4zida i služi da agentima za nekretnine ubrza i olakša poslovanje.

Tim 4zida.rs će ovaj softver redovno ažurirati, razvijati i dodavati mu nove opcije. Korišćenje CMS softvera je brzo, jednostavno i besplatno. Neke od naprednih, dodatnih funkcija se u budućnosti mogu naplaćivati. Svi podaci koje unesete u CMS softver su poverljivi, a tim 4zida garantuje da oni nisu vidljivi trećem licu.

Najčešće postavljena pitanja

Koje funkcije ima CMS?

Za sada, CMS softver ima jednu funkciju, a to je dodavanje kupca i njegovo spajanje sa nekretninom za koju je on zainteresovan ili koja mu može odgovarati prema biranim kriterijumima. Prilikom istraživanja tržišta i iz razgovora sa agentima, ova opcija je označena kao najpotrebnija, posebno onim agentima koji imaju veći broj nekretnina.

Zbog čega bi trebalo da koristim CMS, koje benefite mi on donosi?

Ovaj softver vam omogućava jednostavno i brzo spajanje potencijalnih kupaca sa nekretninama koje imate u svom profilu na 4zida. Od sada ove informacije ne morate da zapisujete u svesci ili da ih držite u glavi. Korišćenjem našeg softvera brže uparujete potencijalne kupce sa nekretninama koje imate u ponudi, digitalizujete svoju rad i pružate bolju uslugu.
Takođe, u planu je razvijanje i drugih funkcionalnosti koje će dodatno olakšati i ubrzati vaše poslovanje.

Da li se korišćenje CMS-a naplaćuje i ako ne, da li je to u planu?

Korišćenje osnovnih, a trenutno dostupnih funkcionalnosti CMS-a: manipulacija oglasima i manipulacija kupcima (prosleđivanje oglasa, dodavanje kupaca itd), su besplatne i uvek će ostati besplatne. Razvijanje novih osnovnih funkcionalnosti, kao npr. Upravljanje Prodavcima takođe će biti besplatno. U budućnosti moguća je naplata dodatnih opcija u okviru jedne osnovne funkcije.

Šta ako prestanete da razvijate softver?

Kompanija 4zida.rs želi da, zajedno sa agencijama za nekretnine, unapređuje tržište nekretnina, da dodatno digitalizuje ovu oblast, a svojim klijentima da omogući brže i kvalitetnije poslovanje. Dokle god agencije osećaju potrebu za novim funkcionalnostima, CMS softver će se razvijati, uz adekvatno ažuriranje i održavanje od strane IT tima 4zida.
Potrebna ti je pomoć? Pozovi našu korisničku podršku na broj 024/ 41 55 869


Kako se koristi CMS sistem

Kako se koristi opcija dodavanja kupca?


U listi svojih oglasa, možete videti dugme
dodaj kupca. Klikom na to dugme otvara se novi prozor gde unosite osnovne podatke u vezi sa kupcem nekretnine (ime, prezime, koju kvadraturu traži, cenovni rang, itd..)
Ovi podaci su vidljivi samo vama! Svi agenti vide samo SVOJE kupce iz svoje agencije, a super-agenti vide sve unešene kupce SVOJE agencije.
Kompanija 4zida.rs garantuje sigurnost CMS softvera, tako da nemate bojazni da će vaši konkurenti videti vaše kupce.

Koliko često se spajaju kupci sa nekretninom?

U slučaju dodavanja kupca, sinhronizacija i spajanje se dešava ODMAH! U slučaju dodavanja nove nekretnine, svakih sat vremena se vrši sinhronizacija sa ranije unešenim kupcima. Takođe u slučaju izmene cene nekretnine, svakih sat vremena će se vršiti ponovna provera za svaku nekretninu.

Gde se vide kupci, nakon njihovog dodavanja?


Kada ste dodali kupca, vi te kupce vidite na stranici
Lista kupaca, koja je druga u izlistavanju u vašem meniju. Sve kupce koje ste dodali, sistem automatski spaja sa svim nekretninama koje imate oglašeno preko sajta 4zida.rs. 

Nad vašim oglasima iz ove stranice moguće je izvršiti 3 akcije:
- Prva akcija je izmena potencijalnog kupca.
- Druga akcija je “Podeli”
- Treća akcija je “Odvojite nekretninu od kupca”.

Čemu služi akcija Izmeni?

Izmena potencijalnog kupca, kao i dodavanje novog potencijalnog kupca, otvara prozor sa vec popunjenim podacima, i ostavlja vam mogucnost izmene.

Čemu služi akcija Podeli?

Ova akcija vam omogucuje da odjednom podelite sve oglase koji se nalaze pod tim kupcem. Ukoliko ovo radite putem mobilnog telefona, otvoriće vam se mogućnost slanja oglasa putem Vibera/Whatsapp-a, šta god imate instalirano na mobilnom, a na računaru vam otvara mogućnost slanja maila.

Čemu služi akcija Odvojite nekretninu od kupca?

Ova komanda vam trajno odvaja biranu nekretninu od kupca. Ovo se može koristiti ukoliko ste neku nekretninu pokazali nekom potencijalnom kupcu, i 100% ste sigurni da se nikad neće odlučiti za nju. Da vam se ne bi desilo da u listi ponuđenih nekretnina, prilikom deljenja, ovu nekretninu pošaljete opet, preporučujemo da je odvojite od kupca koji za nju nije zainteresovan. Obratite pažnju - ovo je nepovratan potez. Jednom odvojena nekretnina neće se automatski ponovo spojiti sa kupcem.Pravilnik o korišćenju CMS-a
  • Odgovornost

CMS (Sistem za upravljanje odnosima sa klijentima) softver je set funkcionalnosti napravljen za agencije za nekretnine – klijente 4zida.rs. Proizvod je tima 4zida.rs i kao takav predstavlja njegovo vlasništvo. Kompanija 4zida.rs odgovorna je za razvoj, ažuriranje i unapređenje ovog softvera, kao i za otklanjanje bilo kakvih njegovih nedostataka ili greški u radu.
Kao odgovorna kompanija koja želi da svojim klijentima olakša poslovanje, pogotovo onaj deo koji se odnosi na digitalizaciju pruženih usluga, 4zida.rs će nastaviti dodatno da razvija CMS softver i kreira nove funkcije ovog sistema, ukoliko za njima postoji potreba na tržištu, osluškujući potrebe klijenata na tržištu nekretnina.

  • Ažuriranje

U cilju što boljeg korisničkog iskustva, tim 4zida.rs će nastaviti da razvija i redovno ažurira postojeći CMS, kao i da mu dodaje nove fukncionalnosti, poštujući želje i potrebe naših klijenata. O svim izmenama i novim opcijama, klijente ćemo blagovremeno obaveštavati.

  • Naknada za korišćenje

Korišćenje CMS-a se ne naplaćuje i on će u svojoj osnovnoj verziji ostati besplatan za korišćenje. U budućnosti je moguća naplata naprednih i/ili kompleksnijih funkcija ovog sistema.

  • Sigurnost

Podaci koje unosite u CMS softver, detalji o (potencijalnim) kupcima ili nekretninama vidljivi su samo vama i vašim kolegama iz agencije. Garantujemo da upisani podaci neće biti vidljivi trećim licima.

top