Budite iznad svega, popnite se na “Brdo”, tamo su stanovi jeftiniji od 40.000 evra

“Ne bih menjao Žarkovo ni za ceo Beograd” – tu rečenicu ćete čuti gotovo od svakog ko živi “na Brdu”, i okolini. Tvrde da je to pravi mali grad i da im centar prestonice i nije potreban, o odlasku preko mosta pričaju samo ako se mora.

Ima nekog posebnog šmeka u tom naselju, a ako ste vezani i za Ibarsku, i ako vas često put vodi na te strane, probajte tu da nađete stan. Cene i te kako idu u prilog. A ponuda je sve veća.

U “žili kucavici” Žarkova, u Vodovodskoj gradi se zgrada u kome je stan već od 39.000 evra. Investitor Godex gradnja garantuje vrhunski kvalitet, lift, garaže, a svaki stan ima kalorimetar, tako da možete da kontrolišete i vaše račune. Lokacija na kojoj se nalazi objekat jedan je od najzanimljivijih na Čukarici. Ovaj stambeno – poslovni objekat je blizu vitalnih gradskih saobraćajnica, a ipak je dovoljno povučen da buka ne ometa jedan pitom i harmoničan ambijent.

Vila Majdan ima vrlo, vrlo malo još stanova u ponudi, gotovo sve je rasprodato.

Objekat Bjekić Investitora se nalazi u mirnom kraju Banovog brda. Ima pet etaža i garažu, i svi su dvostrano orijentisani. Ono što posebno izdvaja vilu je spektakularan pogled i blizina Ade ciganlije, Hipodruma, Košutnjaka, Ada Mol tržnog centra, a i na Novi Beograd ćete stići za desetak minuta, gde god da vas aktivnosti odvedu niste daleko od svoje kuće.

Cena po kvadratu je od 1.949 evra.

Nešto dalje, u Rajka Rasine, Centum istraživanja investitor pravi projekat na jednoj od najatraktivnijih lokacija u srcu Banovog brda. Pametna zgrada sa ukupno devet stanova, a imate mogućnost kupovine garažnog mesta po povoljnoj ceni. Svakako, pronaći ćete i ovde svoj kutak u malom raju.

Kao što vidite, ne morate da se vodite predrasudama da nešto što je malo dalje od centra nije prilagođeno vašim potrebama uz poštovanje svih zahteva humanog stanovanja, naprotiv. Kvalitet i udobnost na odličnoj lokaciji, kao što je Banovo Brdo, proistekli su iz želje da se tržištu ponudi nešto posebno u čemu će svaki kupac naći zadovoljenje svih potreba. I uspeva im.

Ključne reči

komentari

  • da li imam pravo na povracaj PDV-a ukoliko sam juce prodao svoju kucu a sutra hocu da kupim stan.Da li se ta kupovina smatra prvom kupovinom posto u datom trenutku nemam u vlasnistvu reseno stambeno pitanje ni ja ni moja supruga sa kojom zivim.?

  • juce sam prodao kucu.sutra hocu da kupim stan i resim stambeno pitanje za sebe i suprugu sa kojom zivim.Da li će mi biti vracen pdv ako je sara gradnja stana koji kupujemo.

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top