Automatska sinhronizacija oglasa

Kako da pređem na automatsku sinhronizaciju oglasa?

Portal 4zida.rs sarađuje sa različitim softverima za nekretnine. Ukoliko koristiš usluge nekog od njih, a želiš i na našem sajtu da pređeš na automatsku sinhronizaciju oglasa, potrebno je da kontaktiraš svog prodavca ili korisničku podršku i oni će te dalje uputiti.

Koliko traje proces prelaska na XML?

Proces prelaska na XML zavisi od toga koji softver koristite, odnosno načina prilagođavanja između tvog softvera i nas. Ukoliko koristite softver za nekretnine sa kojim već sarađujemo, proces prelaska je vrlo brz i traje jedan do dva radna dana.

Imam problem sa sinhronizacijom – nisu prošli oglasi, šta da radim?

Ukoliko uočimo da u oglasu nedostaju podaci ili da nismo u mogućnosti da očitamo podatke putem XML-a, obavestićemo te putem mejla. Mejl sa informacijama o oglasima koji se nisu sinhronizovali se šalje jednom dnevno. Ukoliko uočiš da tvoj oglas nije prošao, možeš nas kontaktirati putem mejla: info@4zida.rs ili na broj telefona: 024/41-55-869 svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Koliko često se vrši sinhronizacija na vašem sajtu?

Sinhronizacija oglasa na našem sajtu se vrši na svakih 60 minuta.

Kako da promenim podatke u oglasu (xml ili ručni unos)?

Ukoliko koristiš XML za oglašavanje, potrebno je da izmeniš oglas u softveru putem kog postavljaš oglase. Na svakih sat vremena prolazi XML i ažurira sve izmene koje si uneo, kao i nove/izbrisane oglase.
Ako si na ručnom unosu oglasa, potrebno se da u sekciji “Moji oglasi” odeš u oglas koji želiš da izmeniš i klikom na “olovčicu” ti se priža mogućnost izmene svih stavki.

Pokušali smo da odgovorimo na svako pitanje za koje smo mislili da bi mogao da imaš u vezi sa korišćenjem našeg sajta. U slučaju da nisi pronašao odgovor na tvoje pitanje slobodno nas kontaktiraj.

Korisnička podrška:

 024/ 41-55-869

 info@4zida.rs

top