5 softvera u kojima možete da se igrate arhitekte

Bilo da planirate renoviranje svog doma, ili samo želite da vidite kako bi vaš stan izgledao sa drugačijim rasporedom, nameštajem, bojama, preporučujemo vam 5 programa sa kojima možete da se igrate arhitekte.

  1. DESIGN A ROOM

Koliko puta ste bili u radnji i poželli da vidite kako bi ta boja parketa ili tapete stajala kod Vas u stanu. Sa ovim programom Vaš je problem rešen!

Design a Room omogućava Vam da izaberete sobu u svom domu koju ćete uređivati, da izaberete stil i da se igrate bojama i teksturama.

Ovaj je program sjajan za sve one koji žele da vide rezultat pre nego išta potroše.

DESIGN A ROOM - 4zida

2. IKEA HOME PLANNER

Ikea ima besplatan program kojim nameštaj prilagođavate specifičnostima svog doma. Dok ste listali IKEA-in katalog, sigurno ste poželeli da znate kako bi neki komad pristajao u vašem prostoru.

3. IKEA KITCHEN PLANNER

IKEA je dizajnirala i program za planiranje uređenja kuhinje. Program omogućava i da ukomponujete popis IKEA-nih komponenti, tako da odmah možete znati koliko će Vas koštati određena kuhinja. Unošenjem dimenzija, položaja vrata i prozora, možete videti kako će sve funkcionisati u Vašem prostoru.

4. MY DECO 3D ROOM PLANNER

My Deco 3D Planner omogućava Vam da postavljate zidove, vrata, prozore i izaberete iz galerije vrste podova, pločica i slično. Možete birati sve, od kuhinjskih elemenata do alata u ostavi.

3d planner - 4zida

5.  SWEET HOME 3D

Ovaj 3D vizualni softver idealan je za one koji žele više mogućnosti. Program je besplatan uz registrovanje u par koraka. Možete da ga sačuvate na svom kompjuteru i koristite ga kad god želite.

Prednost ovog programa je što možete prilagođavati 3D modele namještaja ako u njihovom katalogu ne pronađete ništa što Vam odgovara. Unesite vlastite modele direktno u svoj plan. Za one koji žele šetati kroz svoj novouređeni prostor, kamericama možete prolaziti kroz cijeli tlocrt i vizualizirati kako će to izgledati. Program može biti jednostavan, ali nudi i naprednije varijante onima koji žele više od 3D iskustva.

Tags

Оставите одговор

Vaša email adresa neće biti objavljena.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top