Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Ljubinka Todorovic Ljubinka Todorovic

Ljubinka Todorovic

Agencija:
Pozicija u agenciji:
office@arenanekretnine.com
O meni:
Agencija za posredovanje u prometu i zakupu nekrenina " Arena" nalazi se u Kragujevcu u ulici Branka Radicevica 18/7, prvi sprat.

Uspešno posluje od septembra 2000 god. Poslujemo kao kompletan uslužni i informativni centar za sve što je vezano za promet i zakup nepkretnosti. Naše klijente pratimo od pocetka procesa prodaje, kupovine ili zakupa nepkretnosti pa do samog kraja tog procesa, tj. do prenosa vlasništva u katastru nepokretnosti i drugim javnim knjigama.

Naši licencirani agenti na Vaš poziv izvršiće obilazak Vaše nepokretnosti, njeno fotografisanje, procenu /realnu i tržišnu/, izvršiti uvid u dokmentaciju, dati Vam pravne i poreske savete, vršiti oglašavanje i promociju nepokretnosti, voditi posrednicko pregovaranje, a sve to u cilju što brže realizacije posla za koji nas angažujete.

Agencija je upisana u u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod rednim brojem 335, pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, mat.br.54932243, PIB 100559054, žr.br. 150-40472-69 Findomestic banka, 310-155575-58 NLB banka.

Dobrodošli!

Vaša agencija Arena

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Kontakt

Sajt agencije:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!