Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Bulevar Nekretnine Bulevar Nekretnine

Bulevar Nekretnine

Agencija:
Pozicija u agenciji:
Vlasnik agencije
O meni:
O nama
Bulevar nekretnine Niš je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama u Nišu, koje se bavi posredovanjem pri kupoprodaji i izdavanju nekretnina na teritoriji grada Niša i okoline. Tim agencije za nekretnine Bulevar Niš sastoji se od iskusnih i stručnih zaposlenih, osposobljenih da posredovanje u prometu nekretnina obavljaju pouzdano, profesionalno i uverljivo. Poslujemo uspešno više od 7 godina, što smo dokazali ukazanim poverenjem i preporukom zadovoljnih korisnika. Prema Pravilniku o Registru posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti agencija Bulevar nekretnine upisana je u Registar posrednika pod rednim brojem 519.

Kako Vam možemo pomoći?
Mi smo vaši prijatelji i savetnici u pronalaženju idealne nekretnine u skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima. Na našem sajtu možete videti veliku ponudu stanova, kuća, lokala, garaža…, a naš srdačni tim i licencirani agenti pružiće vam u najkraćem roku stručnu podršku i pomoć da dođete do željene nekretnine. Odgovoran stav koji imamo prema poslovanju je ogledalo kvaliteta usluga koje pružamo. Takođe, ukazano poverenje i velika ponuda nekretnina iz Niša i okoline daju dozu sigurnosti da ćemo štititi vaše interese, a posao realizovati profesionalno i odgovorno.

Naša vizija i misija
Misija agencije Bulevar nekretnine Niš je dugoročna saradnja i izgradnja poverenja sa korisnicima naših usluga. Želimo da svojim klijentima pomognemo pri pronalaženju idealne nekretnine na tržištu, bilo da je u pitanju kupovina, prodaja, zakup ili iznajmljivanje. Posvećenost i zadovoljstvo korisnika su nam na prvom mestu! Vizija našeg poslovanja je da izgradimo imidž agencije kroz vredan rad, znanje, stručnost i preporuke zadovoljnih korisnika, kako bi u Nišu postali vodeća i prepoznatljiva agencija za nekretnine sa tradicijom.

Kontaktirajte nas
Adresa
Trg Kralja Aleksandra Ujedinitelja 2a, lokal M15

Telefon
+381 60 05 444 22
+381 18 577 046

Email
info@bulevarnekretnine.rs

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Kontakt

Sajt agencije:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!