Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Goran Piljak Goran Piljak

Goran Piljak

Broj licence:
1208
O meni:
Kao licencirani agent sa dugogodišnjim iskustvom znam da kupovina ili prodaja nekretnine može biti stresna i složena. Zato je izuzetno važno da pronađete nekoga kome ćete verovati, ko će biti stalno uz Vas, ko će Vas saslušati i staviti Vaše potrebe i želje na prvo mesto i pratiti Vas kroz ceo proces korak po korak, pogotovu ako kupujete svoju prvu nekretninu.

Kao agent biću Vaš savetnik bez obzira da li kupujete, prodajete ili iznajmljujete nekretninu. Moja intuicija, pažnja prema detaljima i neosporne pregovaračke sposobnosti doneće Vam najbolje rezultate. Ponosan sam na edukaciju svojih klijenata, pažljivo slušanje i pružanje kompletne usluge.

Vođen besprekornom poslovnom etikom, poštenjem, iskrenošću i strašću neumorno ću raditi u korist Vaših intetresa. Znam da je svaki klijent jedinstven i da zaslužuje najviši nivo personalizovane usluge.

Verujem da će potpuna posvećenost Vama i Vašim potrebama, znanje i korišćenje najsavremenije tehnologije i marketinga KW-Srbija rezultirati ispunjavanjem Vaših najviših očekivanja.

Vaše zadovoljstvo obavljenim poslom je moj cilj.

Unapred se radujem našoj saradnji.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Kontakt

Sajt agencije:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!