Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Jasmina Bucalović Jasmina Bucalović

Jasmina Bucalović

Broj licence:
2074
O meni:
Pomažem ljudima da spoznaju svoje potrebe i ostvare svoje snove.

Profesionalnu karijeru sam izgradila na poznavanju tržišta, istraživanju potreba i negovanju klijenata. Odlično razumem poslovanje i imam iskustvo u upravljanju promenama. Višegodišnje iskustvo u različitim oblastima od telekomunikacija, tržišta nekretnina, savremenih tehnologija kao i preduzetnčki duh su me pozicionirali kao poželjnog saradnika.

Po obrazovanju sam diplomirani ekonomista sa stručnom osnovom iz prirodnih nauka (matematika, informatika), projektnog menažmenta, HR, NLP-a i investicija u oblasti građevinske industrije. Sa pozicije investitora u građevinarstvu mogla sam da sagledam i razumem opštu sliku, dok sam dedukcijom anaizirala mogućnosti, potencijalne rizike i kako ih prevazići. Takođe sam usavršila znanje u oblasti zakonodavstva, upravljanje dokumentacijom kao i ceo proces – od prvog koraka i dobijanja svih dozvola za gradnju, do ključa u ruke. Posedujem licencu za posrednika u prometu nekretnina br 2074.

Zadovoljstvo klijenata mi je najvažnije i zbog toga su mi klijenti na prvom mestu. Otvorenom komunikacijom, iskrenim odnosom, usaglašavanjem i razumevanjem identifikujem potrebe, želje, mogućnosti i alternative, kako bi svi izašli kao pobednici (win-win). Sagledavam sve aspekte, razumem i interpetiram potrebe klijenata kroz sveukupnu poslovnu strategiju, preuzimajući odgovornost, kako profesionalnu tako i pravnu, za obavljene poslove. Posvećena, sam, analitična, proaktivna podjednako kao savetnik, partner ili konsultant. Sa klijentima i svojim kolegama gradim most poverenja i uvažavanja, što moj rad čini jedinstvenim i prepoznatljivim.

Projektno i liderski sam orijentisana, spremna uvek da pomognem, podržim, prenesem znanje i iskustvo negujući dobre međuljudske odnose. Smatram da postoje samo izazovi i da je sve moguće.

Ja sam Vaš agent za nekretnine, Vaš partner i pomoći ću Vam da pronađete svoj dom iz snova!

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Kontakt

Sajt agencije:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!