Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Call centar Call centar

Call centar

Agencija:
O meni:
Agencija FAVORIT je osnovana 01. Oktobra 1992. godine.

Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu svih vrsta nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, zemljišta...), sto predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz postovanje najvažnijih principa našeg poslovanja - vođenje računa o pravnoj sigurnosti i diskreciji naših klijenata.

Naš stručni tim čine profesionalci čije dugogodišnje iskustvo i znanje omogućavaju da agencija uspešno posluje na tržištu nekretnina preko 20 godina. Poslovnost u radu i uvažavanje želja klijenata su osnovna načela na kojima se zasniva uspeh u poslovanju agencije, a veliki broj klijenata je samo potvrda kvaliteta i uspešnog rada.

Pravna sigurnost, osnovna i prepoznatljiva karakteristika našeg poslovanja kao i diskrecija i garancija su dokaz našeg dugog trajanja i našeg uspešnog poslovanja u svetu nekretnina.

Naša ponuda nekretnina se ažurira svakog dana, a naši zaposleni će vam pomoći da na najlakši i najbrži način pronađete nekretninu koja vam odgovara (prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina, procena vrednosti svake nekretnine, prezentovanje aktuelnih nekretnina, oglašavanje u različitim medijima, dnevna i nedeljna štampa, specijalizovani oglasnici, TV, internet, razgledanje nepokretnosti na terenu, pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje, advokatska kontrola pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti,).

Agencija za promet nekretnina Favorit ima tim strucnih lica koji zajedno donose zapažene uspehe.

Visok stepen profesionalizma, predanost poslu, znacajan broj zadovoljnih klijenata, najbolja su reklama i preporuka i na takav nacin istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu.





Ocekujemo Vas ...
Srdačan pozdrav

Agencija Favorit

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Kontakt

Sajt agencije:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!