Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
GOLD NEKRETNINE GOLD NEKRETNINE

GOLD NEKRETNINE

Agencija:
Pozicija u agenciji:
goldnekretnine.rs@gmail.com
O meni:
Agencija za nekretnine GOLD NEKRETNINE Novi Sad je sertifikovana agencija, nastala na temelju 15-godisnjeg iskustva osnivača preduzeća u oblasti poslovanja nekretninama i to: posredovanja, upravljanja i rešavanja imovinsko-pravnih poslova. Osnovna delatnost Gold nekretnina je posredovanje u procesu kupoprodaje i zakupa nepokretnosti (stanovi, kuce, vile, lokali, poslovne zgrade, gradevinsko zemljiste...) u Novom Sadu, Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici i prigradskim naseljima.
Misija GOLD NEKRETNINA je da osiguramo našim poslovnim komitentima sigurnost i kvalitet uz maksimalnu odgovornost i profesionalnost.
Proces kupovine i prodaje nekretnina je težak i stresan proces u svim njegovim segmentima, mi nastojimo da taj proces učinimo što jednostavnijim kroz pružanje celokupne usluge (know-how), za sve učesnike u procesu na tržištu nekretnina.
Naš stav je da da krajnju odluku donosi klijent, a na nama je da taj izbor učinimo znatno kvalitetnijim. Zadovoljenje naših ciljeva osiguravaju naši zaposleni koji sa velikim entuzijazmom, znanjem i sposobnostima te predanosti poslu, stvaraju pozitivnu radnu atmosferu te teže uspehu, kako bi što kvalitetnije uspeli ispuniti Vaše i naše potrebe.
Svoju budućnost želimo da gradimo na zajedničkom zadovoljstvu korisnika naših usluga, zaposlenih, i konkurencije poštujući u potpunosti Kodeks poslovne etike posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti. a sve u cilju dugoročnog rasta i razvoja.
Naši temeljni tržišni pristupi: “VAŠ PRIJATELJ U POSLU” i “POVERENJE NAJBITNIJI FAKTOR U POSLOVNOM USPEHU”
Više o nama na našem sajtu:
https://goldnekretnine.rs/

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Kontakt

Sajt agencije:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!