Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
TradeHome nekretnine

TradeHome nekretnine

Broj u Registru posrednika:
742
Adresa:
Vojvode Brane 41 lok. 2
Mesto:
Vukov Spomenik, Beograd
O nama:
Agencija za nekretnine TRADEHOME Nekretnine je novo ime na tržištu nekretnina, ali sa kadrom koji poseduje 15ogodišnje iskustvo na poslovima posredovanja u prometu nepokretnosti.

Prilagođavajući svoju viziju poslovanja sa promenama na tržištu nepokretnosti, TRADEHOME Nekretnine su odlučile da podignu svoj sistem organizacije na viši nivo. U skladu sa takvom odlukom inovirane su metode poslovanja.

Od samog početka, agencija TRADEHOME Nekretnine potencira poslovni koncept, da je transakcija uspešno obavljena samo onda kada su svi učesnici u poslu, tj. kupac, prodavac i posrednik potpuno zadovoljni. Stoga se pridržavamo povelje o poslovanju, koju potpisuju svi trgovci članovi američke privredne komore trgovaca i posrednika, od 1926.godine, a ona glasi : "prema situaciji u kojoj se nalazi moj klijent, a koju ću svim svojim sposobnostima nastojati da ustanovim i razumem, pružiću klijentu uslugu koju bih pružio i sebi da sam u istoj situaciji".

Agencija TRADEHOME Nekretnine prati kompletan proces realizacije kupoprodajnog ugovora, sve do ulaska kupca u posed, što znači da nakon overe konačnog ugovora kod javnog beležnika, agenti TRADEHOME Nekretnina odlaze s klijentima u banku gde se vrši transfer novca, tj.isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca.

Imajući u vidu da je prodaja ili kupovina nepokretnosti vrlo kompleksna aktivnost, a želite da izbegnete prisustvo stresa, jedan od najboljih načina za to je izbor prave agencije.

U nadi da ćete agenciji TRADEHOME Nekretnine ukazati Vaše poverenje, sigurni smo da ćemo zavredeti i Vašu dalju preporuku.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!