Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Sanema nekretnine

Sanema nekretnine

Broj u Registru posrednika:
909
Adresa:
Staparski put 34
Mesto:
Gradske lokacije, Sombor
O nama:
Mi smo mlada firma sa dugogodisnjem iskustvu u radu pri posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koje zelimo da podelimo sa vama. Kod nas su zaposleni agenti sa licencama, te smo time i upisani u zvanični Registar posrednika.

Kod nas mozete doci po savet i konsultaciju kako najlakše i najbrže da prodate ili izdate svoju nekretninu, te isto tako kako da za sebe i svoju porodicu nađete najbolje stambeno rešenje, po pravni savet, po informacije o beneficijama koje vas čekaju kao kupca ili prodavca, preporuku za banku koja ce raditi za vas, kada su u pitanju stambeni krediti, pomoć pri realizaciji istih, naš ste klijent od prvog kontakta sa nama, sve dok se ne uselite, ne uknjižite u Katastar nepokretnosti kao novi vlasnik, ne prodate svoju nekretninu, a prijatelji zauvek.

Šireći krug prijatelja širiće se i obim našeg posla, naše delatnosti, pratićemo trendove i tako organizovati posao, širićemo i krug poslovnih partnera koji prate naš rad kako i vama tako i nama olakšavaju i pomažu da ostvarite idejae vezane za rešavanje vašeg stambenog pitanja.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!