4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
OTP FACTORING

OTP FACTORING

Broj u Registru posrednika:
291
Adresa:
Kralja Aleksandra 8
Mesto:
Novi Sad
O nama:
OTP Grupa obezbeđuje univerzalne finansijske usluge putem ćerki kompanija u više zemalja Evrope i jedna je od najvećih bankarskih grupa u jugoistočnoj Evropi.Kompanija OTP Factoring Srbija je član OTP Grupe. Osnovana je 2010. godine u Srbiji i specijalizovana je za naplatu potraživanja.

U sklopu glavne aktivnosti, OTP Factoring Srbija se bavi i upravljanjem neophodnim procesima u sferi nekretnina i upisan je u Registru posrednika pod brojem 291.Naša misija

Dodatna vrednost za naše klijente, podrška u domenu rešavanja finansijskih pitanja, transakcija sa nekretninama i odnosa sa klijentima. Težimo ka individualnom pristupanju problema klijenata i u najtežim slučajevima, istovremeno čuvajući profesionalnost i integritet kompanije.Naše vrednosti:

Fokus na klijente
Unapređujemo usluge koje će maksimalno zadovoljiti potrebe naših klijenata. Svakom klijentu individualno i pažljivo pristupamo, sa visokom dozom poštovanja.

Nova znanja
Usvajamo nova znanja kako bismo inovirali poslovne procese i ispunjavali ciljeve našeg poslovanja.

Integritet
Poslujemo prema najvišim profesionalnim i etičkim principima.

Timski rad
Naš tim čine zaposleni koji su okrenuti zajedničkom radu i postizanju rezultata. Međusobna podrška i učenje nam pružaju velike mogućnosti da naše ciljeve ispunjavamo u idealnom okruženju.

Ekspeditivnost
Brze reakcije i rešenja postavljaju našu kompaniju među prvima u tržišnoj utakmici.OTP Factoring je u skladu sa Ugovorom o pružanju usluga vezanih za nepokretnosti od 07.09.2016. godine sa OTP Bankom Srbija a.d. Novi Sad ovlašćen da vrši svoju delatnost u ime i za račun Banke. Kao i druge usluge u vezi sa nepokretnostima kao što su: procena nepokretnosti, validaciju nepokretnosti, oglašavanje, ispitivanje tržišta i davanje relevantnih informacija o nekretninama zainteresovanim potencijalnim kupcima.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!