4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Nekretnine Šorak

Nekretnine Šorak

Broj u Registru posrednika:
851
Adresa:
Kralja Petra I 37 Sremska Mitrovica
Mesto:
Sremska Mitrovica opština
O nama:
NEKRETNINE ŠORAK ovlaštena je agencija za posredovanje i olakšavanje pristupa informacijama vezanim za promet nekretnina, sa kratkim periodom poslovanja pod tim imenom, ali sa višegodišnjim iskustvom rada na tom području.

Cilj agencije je pružiti kvalitetnu uslugu , kao i objediniti rešavanje celokupne problematike koja nastaje kod kupovine i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam čin kupoprodaje. Prodavci od nas mogu očekivati kvalitetnu prezentaciju svojih nekretnina potencijalnim kupcima, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost. Kupcima, s druge strane nudimo visok nivo profesionalizma i susretljivosti.

Jedan od najvažnijih zadataka naše agencije je zaštita fizičkih i pravnih lica kao klijenata od mogućih zloupotreba od strane fizičkih lica i posrednika koji suprotno društvenim normama i principima i pravilima struke obavljaju ovu delatnost.
Otvoreni smo za komunikaciju, prihvatanje zdravih ideja, inicijativa i predloga, a sve u cilju postizanja zajedničkih interesa.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!