Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Milanović nekretnine

Milanović nekretnine

Broj u Registru posrednika:
158
Adresa:
Nikčevićeva 8/2
Mesto:
Jagodina
O nama:
Ako prodajete ili kupujete nekretninu na teritoriji opštine Jagodina, a želite kvalitetnu, profesionalnu stručnu uslugu, obratite nam se s poverenjem i mi ćemo pronaći najbolje rešenje za Vas.
Mi nismo tipična agencija za nekretnine. Mi uživamo u onome što radimo. Mi radimo šest dana u nedelji i to nama ne predstavlja nikakav problem. Sa takvim pristupom, mi smo zadobili srca mnogih naših saradnika i klijenata ne samo u Srbiji već i u inostranstvu.

Naš cilj je da još duži niz godina održimo tradiciju odlicnog poslovanja sa nasim klijentima jer su nasi klijenti naš prioritet. Mi sve poslove završavamo efikasno i sa puno optimizma. Mi znamo da kupovina nekretnine nije ni malo laka stvar i mi se zaista trudimo da iz dana u dan taj proces učinimo što lakšim za sve Vas.
I zapamtite, dobar posao je samo onaj koji se zaključi na zadovoljstvo svih, mi ne priznajemo kategoriju "nezadovoljan klijent". Uverite se da ove reči nisu samo lepo složena priča, već deo stvarnosti kojom činimo svet nekretnina boljim mestom.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!