4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Metropolis

Metropolis

Broj u Registru posrednika:
180
Adresa:
Kursulina bb, Zaječar
Mesto:
Zaječar opština
O nama:
Agencija “Metropolis” je osnovana 2005. godine sa ciljem da odgovori na potrebe savremenog čoveka koji ima visoke standarde vezane za prostor, bilo stambeni bilo poslovni, a malo slobodnog vremena da se posveti nalaženju istog. Osnovna svrha našeg postojanja jeste da klijentima omogućimo da na jednostavan i lak način odaberu prostor po svojoj meri i željama.
Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu nekretnina (kuća, stanova, lokala, placeva i sl.) uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije, a sve u funkciji zaštite interesa klijenata.

Naše usluge obuhvataju:

- Prezentovanje aktuelnih nekretnina
- Procenu vrednosti nekretnina
- Oglašavanje u različitim medijima
- Pronalaženje kupaca
- Kontrolu ispravnosti dokumentacije nepokretnosti
- Davanje saveta
- Izradu kupoprodajnih ugovora
- Saradnju sa vodećim poslovnim bankama

Važan segment poslovanja agencije se ogleda u saradnji sa vodećim poslovnim bankama, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija naših klijenata, posebno kroz razne vrste kredita. Zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije i kvalitetno odrađenim ugovorima klijenti agencije „Metropolis” do danas nisu imali ni jedan sudski spor.

Tokom godina našeg postojanja rastao je i broj zadovoljnih klijenata. Agencija „Metropolis” je trenutno jedna od najposlovnijih i najbolje pozicioniranih agencija na tržištu nekretnina u Zaječaru.

Na prvom mestu poštenje, a onda ozbiljnost, predanost poslu kao i visok nivo profesionalizma ističu našu agenciju na tržištu nekretnina kao pouzdanog partnera svakom pojedincu, porodici ili preduzeću koje se odluči da kupi ili proda nekretninu.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!