Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Menadžer stan

Menadžer stan

Broj u Registru posrednika:
524
Adresa:
Maršala Birjuzova 3-5
Mesto:
Beograd centar, Beograd
O nama:
“Menadžer stan” posluje kao deo Kompanije „Menadžer“ d.o.o. na tržištu nepokretnosti Republike Srbije od 1992. godine. Sedište kompanije je u samom centru Beograda. Dvadesetpetogodišnje iskustvo kroz aktivno prisustvo u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti, odredilo je naš visok kvalitet usluga i uspostavljanja standarda u posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Naš rad, znanje, stručnost i profesionalizam stvorili su svest o našem identitetu i vrednosti i time smo postali prepoznatljiv brend. Bitan segment našeg poslovanja je očuvanje poverenja naših klijenata i sticanje novih preporuka.

Naš stručni tim će, proceniti tržišnu i ekonomsku vrednost Vaše nepokretnosti, oglašavati na svim dostupnim medijima, vrhunski prezentovati Vaš stan, kuću, poslovni prostor, lokal, garažu ili plac, pregovarati u cilju postizanja što boljih uslova za očuvanje Vaših interesa, obezbediti pravne usluge i kvalitetne ugovore.

Sarađujemo sa svim vodećim bankama u Republici Srbiji, dobra saradnja sa bankama obezbeđuje finasijsku sigurnost transakcija naših klijenata i pomažemo oko prikupljanja dokumentacije nepohodne za apliciranje pri dobijanju stambenih kredita.

Naša interna škola o posredovanju u prometu nepokretnosti i dugogodišnje iskustvo, stvaraju vrhunske menadžere prodaje koje odlikuje visok stepen profesionalizma, predanost poslu, sveobuhvatno znanje, stručnost, dostupnost i ljubaznost.

Registarski broj Menadžer stana je 524.

Mi ne pričamo bajke, mi pomažemo u ostvarivanju snova.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!