4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Mali Poslovi

Mali Poslovi

Broj u Registru posrednika:
498
Adresa:
Draže Pavlovića 21
Mesto:
Palilula, Beograd
O nama:
MALI POSLOVI
Privredno društvo za poslovanje nekretninama razvijeno je iz istrajne težnje da na tržištu opstane profesionalna, sveobuhvatna i empatijski usklađena usluga.

MALI POSLOVI vuku svoje korene iz agencije Apex (1997g.). Razvijajući se kroz različite forme, zajedno sa beogradskim tržištem, uvek izvan njegovih loših iskustava, od posredovanja u prometu do investicione stambene izgradnje, MALI POSLOVI danas stameno zauzimaju bolje mesto.

Svi ti poslovi, veliki koraci za naše klijente, za nas su bili mali delovi poslovne slagalice. Nekada brojke, nekada slova. Tako se, 2008.god, iznedrilo ime, "Mali poslovi".

POSLOVNA SIGURNOST
Poslujemo u skladu sa zakonom o Posredovanju u prometu nepokretnosti. Upisani smo u Registar posrednika u prometu nepokretnosti, pri MTT RS, pod brojem 498.

Naš posao je, da vas, kroz tržište, dovedemo do odluke o kupovini/prodaji nekretnine i sprovedemo njenu sigurnu realizaciju, uz vaše uverenje da činite pravu stvar. Sve to u optimalnom vremenu, koje se poklapa sa otvorenim tržišnim vremenom ciljane nekretnine, odnosno kupca ili, u izuzetnim slučajevima, u vremenu koje ste vi sebi dopustili.

Otvaramo se prema vama poslovno smelo, uvek za nijansu više nego vi prema nama. Posmatramo vaše želje kroz realna pitanja koja čine život. Pomažemo da optimalizujete vaše finansijske domete i otkrijete nove urbane horizonte. Ako se i dogodi da se ne razumeno poptuno, veoma brzo, u merilima tržišnih mogućnosti, dolazimo do kvalitetnih rešenja za vaš stil života. Važniji od brzine, jeste osećaj istrajnog puta ka cilju, poslovno kompletnog i uvek finansijski povoljnijeg.

U radu preuzimamo odgovornost i realizujemo rešenja u okviru mandata vaših potreba. Sve što je potrebno događa se tačno na vreme, isprave i dokumenta spremni su unapred . Realni momenti su organizovani i predupređeni od konflikta najboljih namera, a parktična realizacija je takva da amortizuje deo postojećeg stresa, u celoj situaciji.

PRAVNA SIGURNOST
Pravna sigurnost je, kao nerazdvojna senka poslovne, podrazumevajuća. U današnjem vremenu centralnih evidencija, javnih uvida, javnih beležnika, registara i osiguranja od poslovne greške, izlišno je, smatramo, preporučivati se potpunom ili apsolutnom pravnom sigurnošću. Ipak, njena suština nije manje bitna.

Naš pristup je da, pravna sigurnost, ima samo dva stanja - ili jeste ili nije. Zato, ako prodajete, imovinsku kartu vaše nekretnine ćemo kompletirati i dovesti u potpuno stanje. Ako kupujete, kupićete uknjiženo ili ćemo preuzeti garanciju uknjižbe.

Podjednako važna je i pravna sigurnost samog posredovanja . Advokatske kancelarije, koje prate naše poslovanje, izdvojile su se sveobuhvatnošću pregleda mogućnosti, obaveza i prava, tokom procesa prometa. Ne u nastojanju da se drugoj strani nametne stav prednosti, već u nastojanju da se efikasno pravno očuva, zaštiti i ostvari izblansirani poslovni interes samog prometa, kao pravnog posla oko kojega su se sve tri strane -prodavac, posrednik i kupac, okupile..

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!