4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Konsalting

Konsalting

Broj u Registru posrednika:
273
Adresa:
Svetosavska br. 9
Mesto:
Stara Pazova grad, Stara Pazova opština
O nama:
"Konsalting" je osnovan 1989. godine. Počeci su vezani za samostalnu radnju za projektovanje, koja 2 godine kasnije prerasta u Preduzeće za projektovanje i inženjering "Konsalting". Osnivač "Konsalting"-a, Stojan Jović, diplomirani inženjer građevine, uz pomoć svoje supruge arhitekte Mileve Jović, formira tim stručnjaka.

U godinama koje slede, “Konsalting” polako, ali sigurno postaje jedan od lidera u projektovanju i izvođenju radova u okruženju. 1999. godine, "Konsalting" dobija svoju konačnu formu organizovanja, te postaje društvo sa ograničenom odgovornošću.
U maju 2001. godine, Stojan Jović je iznenada preminuo, a njegovi sinovi Miloš i Srđan nastavljaju putem koji je njihov otac godinama uspešno gradio, putanjom koju je on trasirao.
2003. godine njegov najmlađi sin Srđan preuzima vođenje i upravljanje firme, kada postaje i jedini vlasnik i rukovodilac firme.

2007. godine preduzeće uvodi novu delatnost - posredovanje u kupoprodaji nepokretnosti. Time je "Konsalting" objedinio usluge prometa nepokretnosti, projektovanja, gradnje i administrativnih poslova do uknjižbe objekta, tako da je korisniku usluga ponuđeno da na jednom mestu završi sve, od papira do ključa.

I danas, Konsalting predstavlja sinonim za stručnost, poštenje, sigurnost i kvalitet. U prethodnih 26 godina stekli smo znanje i iskustvo da danas "Konsalting" za Vas može uraditi sve po sistemu ključ u ruke. Od nabavke placa, urbanističkog projektovanja, idejnog rešenja, idejnog i glavnog projekta, administrativnih poslova, do svih vrsta radova.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!