Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Gold nekretnine

Gold nekretnine

Broj u Registru posrednika:
1039
Adresa:
Maksima Gorkog 2, I sprat, stan 6
Mesto:
Novi Sad
O nama:
O NAMA
Agencija za nekretnine GOLD NEKRETNINE Novi Sad je sertifikovana agencija, nastala na temelju 15-godisnjeg iskustva osnivača preduzeća u oblasti poslovanja nekretninama i to: posredovanja, upravljanja i rešavanja imovinsko-pravnih poslova. Osnovna delatnost Gold nekretnina je posredovanje u procesu kupoprodaje i zakupa nepokretnosti (stanovi, kuce, vile, lokali, poslovne zgrade, gradevinsko zemljiste..) u Novom Sadu, Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici i prigradskim naseljima.
NAŠA MISIJA
Misija GOLD NEKRETNINA je da osiguramo našim poslovnim komitentima sigurnost i kvalitet uz maksimalnu odgovornost i profesionalnost. Proces kupovine i prodaje nekretnina je težak i stresan proces u svim njegovim segmentima, mi nastojimo da taj proces učinimo što jednostavnijim kroz pružanje celokupne usluge (know-how), za sve učesnike u procesu na tržištu nekretnina. Cilj je da se uspostavi kvalitetan odnos sa svim učesnicima u procesu pružanja naših usluga da bi smo na taj način pridobili njihovo trajno poverenje. Naš stav je da da krajnju odluku donosi klijent, a na nama je da taj izbor učinimo znatno kvalitetnijim. Zadovoljenje naših ciljeva osiguravaju naši zaposleni koji sa velikim entuzijazmom, znanjem i sposobnostima te predanosti poslu, stvaraju pozitivnu radnu atmosferu te teže uspehu, kako bi što kvalitetnije uspeli ispuniti Vaše i naše potrebe.

NAŠA VIZIJA
Vizija GOLD NEKRETNINA je da bude prepoznata kao profesionalno, kvalitetno i efikasno preduzeće u pružanju usluga posredovanja u kupovini, prodaji i zakupu nekretnina na teritoriji Novog Sada i regiona. Svoju budućnost želimo da gradimo na zajedničkom zadovoljstvu korisnika naših usluga, zaposlenih, i konkurencije poštujući u potpunosti Kodeks poslovne etike posrednika u prometu nepokretnosti. Ideja perspektivnog razvoja agencije je poslovanje temeljeno na znanju, iskustvu, zakonu, neprestanom učenju i usavršavanju te profesionalnom pristupu poslovanju, a sve u cilju konstantnog jačanja položaja na tržištu nekretnina u Novom Sadu i Srbiji. Želimo postati kompanija koja će svoju budućnost graditi na zajedničkom zadovoljstvu korisnika naših usluga i zaposlenih, a sve u cilju dugoročnog rasta i razvoja.
Naši temeljni tržišni pristupi: “VAŠ PRIJATELJ U POSLU” i “POVERENJE NAJBITNIJI FAKTOR U POSLOVNOM USPEHU”
Rešenjem Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija upisana u Registar posrednika pod brojem:1039.

Vaše Gold nekretnine.

S poštovanjem!
Direktor Miodrag Tomić Mast.prav.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!